FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Concluziile trase de Reghecampf la finalul perioadei de pregătire » Ce spune despre înfrîngerea cu Trencin

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 19:17

Steaua a pierdut ultimul amical al iernii, scor 0-1 cu Trencin, însă Laurențiu Reghecampf nu este îngrijorat. E convins că echipa va arăta altfel la partidele oficiale.

"Am muncit foarte mult, am pregătit echipa în fiecare zi și am avut 5 amicale. Cred că sînt multe lucruri pozitive, dar mai avem de lucru.

Ratăm foarte mult, primim goluri foarte ușor, lucruri de care nu o să mai avem parte atunci cînd jucătorii vor fi mai bine pregătiți și vor avea meciuri oficiale, fiindcă în amicale intervine o anumită relaxare.

Sperăm ca azi să fi ratat pentru tot returul pe care îl avem de jucat. Cred că băieții au răspuns bine și cel mai important e că plecăm de aici cu toată echipa validă și nu avem nici un accidentat.

Am spus de la început că nu mă interesează rezultatele, ci ca noi să ne antrenăm foarte bine, ca jucătorii să aibă meciuri în picioare și să începem foarte bine returul.

Cred că băieții au lucrat foarte bine. Normal, e și puțină oboseală, fiindcă am lucrat foarte mult. Sînt sigur că vom avea timp să punem la punct toate lucrurile pentru a cîștiga meciul de la Chiajna", a declarat Laurențiu Reghecampf la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
444001919101397
Florean Andrei  •  07 Februarie 2016, 10:27

Să nu uităm că Marica, e adevărat că a ratat singur cu portarul dar, el a deposedat un fundaş şi a ajuns singur cu portarul. La fel şi Timo, n-a dat el gol dar, i-a pus o pasă măiastră lu Hamroun, care a ratat !

ortega
ortega  •  07 Februarie 2016, 08:28
Postat de respect.pentru.sport pe 06 Februarie 2016, 22:27

Reghe are perfecta dreptate. Steaua rateaza foarte mult. Deocamdata. Are dreptate cand spune ca nu-l intereseaza rezultatele din amicale. Niciodata nu l-au interesat. Reghe e un strateg foarte bun, gestioneaza excelent echipa. Bravo Reghe, bravo Steaua, va asteptam acasa. Fie ca cel mai bun sa ia campionatul!

Reghe are perfecta dreptate. Steaua rateaza foarte mult. ... Lasă că în campionat intră trio-ul ofensiv Tudor - Balaj -Dima , foarte percutant , și nu vor fi probleme ...

luke2
luke2  •  07 Februarie 2016, 05:41
Postat de polistul68 pe 06 Februarie 2016, 22:38

Cu tot respectul pt fair-play-ul tau din final, dar esti f subiectiv. Am urmarito pe Steaua si in aceste amicale si...nu s-a schimbat nimic din ultima perioada Reghe. Adica acelasi joc la intimplare, fara nici o idee tactica, mizind doar pe conditia fizica si valoarea individuala a jucatorilor...ori asta e prea putin pt Europa. In Romania, mai mult ca sigur, veti lua campionatul, dar grupele CL sunt departe. Cea mai mare calitate a lui Reghe e ca stie cum sa vorbeasca cu Jiji, sa-i cumpere jucatori.

Ai dreptate dar si are multi jucatori noi si pana se incheaga relatiile de joc mai dureaza. La noi nu sunt multi care au rabdare cu jucatorii si antrenorii si ma refer de la spectatori si mai ales patroni dar ca sa joci un fotbal de calitate iti trebuie jucatori buni si sa fi jucat impreuna. Pana acum eu zic ca la Steaua doar s-a format o echipa, pana o sa mai si joace fotbal de CL mai dureaza iar campionatul nu este nici pe departe luat.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează