FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Concurent pentru postul de fundaș dreapta » Contra va băga un fotbalist în teste

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2017 08:52

Alin Dudea (19 ani) va fi testat și va primi șanse în cantonamentul din Slovenia pe postul de fundaș dreapta, acolo unde îl va avea pe Romera drept concurent. 

Tânărul care a strâns 7 meciuri în sezonul abia recent încheiat, având un assist, va fi reprofilat, olteanul evoluând până acum ca mijlocaș central.

Dudea a mai jucat ca fundaș central la juniori, el fiind stoper în momentul în care "câinii" l-au transferat de la CSU Craiova în vara lui 2014. 

Dinamo îl mai are pe acel post și pe Laurențiu Corbu, care a fost măcinat de accidentări în ultima vreme. Cel mai probabil acesta va fi împrumutat pentru a avea mai multe șanse de joc. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  30 Mai 2017, 10:08

Foarte bine...sa revina si Mutiu,Costache,Dima,Manole etc.,ca sa nu mai vb.de multele talente de la campioana U19,pe care Dinamo le au in curte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează