FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Concurență pentru Gigi Becali » Hagi are planuri mărețe dacă va lua titlul: anunță 4 transferuri

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 23:43

Viitorul a devenit principala favorită la titlu în Liga 1 după ce a trecut pe primul loc, profitând de înfrângerea FCSB-ului cu Dinamo, scor 1-2. 

Gică Hagi a anunțat că e gata să facă investiții importante în vară dacă echipa sa va câștiga titlul, pentru a nu se face de rușine în cupele europene, asta după ce în acest sezon a cedat clar cu Gent, 0-5.

"De la vară voi face o echipă care să fie mai puternică decât cea de acum. Vom completa pentru a fi o formaţie mai tare. Independent dacă luăm sau nu campionatul.

Aduc trei-patru jucători care să aibă experienţă internaţională. Reprezentăm România şi trebuie să ţinem steagul sus", a promis Hagi la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1213771098644840
Stavarache Andrei  •  03 Mai 2017, 10:15

Il Ia imprumut pe Ianis de la Fiorentina :))

ray51
ray51  •  03 Mai 2017, 08:28

Abia astept sa luati campionatul Dupa, mai vedem.

zizu
zizu  •  03 Mai 2017, 08:05

cum pe stirea cu noile reguli la com uri nu se poate da com....va scriu aici: daaaaa aveti dreptate si e bine sa fie respectate niste reguli stricte dar chiar as vrea sa fie respectate! va dau cateva exemple:acum cateva zile ati postat un articol in care becali...jignea si folosea niste invective la adresa cuiva! ati citat litera cu litera,dar cand eu am zis acelasi lucru si am si specificat ca intentionat o fac,am fost moderat! inteleg ca d voastra promovati aceste lucruri fiindca daca apare o stire in care mm,becali spun ca cineva e ***,ironizeaza.....de ce nu pot fi ironizati cu aceleasi cuvinte si ei? cei de la fcsb sunt infractori penali cu acte in regula,puscariasi! negoita sau altii,indiferent de ce au sau nu au ....nu au facut nici o zi de panda! de ce li se permite unora pe aici sa i jigneasca?daca scriu *** sau orice de domeniul *** sunt moderat,daca altii scriu *** sau ***(care e cu totul altceva fata de caine) nu sunt si etc si etc! cred ca ar trebui sa va revizuiti voi insiva atitudinea,inainte de a cere cititorilor de pe site sa fie ok

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează