FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Cum a fost împiedicat un posibil blat cu FCSB în Liga 1 » Dezvăluiri din culise: „Mi-am dat seama de pericol”

FCSB - Pandurii Tg. Jiu
FCSB - Pandurii Tg. Jiu

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 12:37 / Actualizat marti, 18 mai 2021 14:27

Marin Condescu, fostul președinte al echipei Pandurii Tg. Jiu, a povestit la emisiunea GSP Live cum a împiedicat în 2011 un posibil blat cu FCSB, numită „Steaua” în acea perioadă.

În 2011, FCSB și Pandurii Tg. Jiu s-au înțeles pentru transferul lui Vlad Chiricheș la echipa „roș-albastră”. Fundașul central, pe atunci în vârstă de 21 de ani, avea să rămână la Pandurii și în turul sezonului 2011/2012, atunci când Pandurii a jucat cu FCSB în deplasare. 

Înainte de meci, Gigi Becali l-a avertizat pe Chiricheș „să nu joace prea bine”, declarație care l-a alarmat pe Condescu. Pentru a împiedica „relaxarea” tânărului fundaș și a colegilor săi, Condescu le-a promis acestora o primă importantă, după cum a povestit la GSP Live în această dimineață. 

VIDEO. Marin Condescu: „Le-am oferit jucătorilor 3.000 de euro primă dacă înving Steaua”

„Transferul lui Chiricheș s-a făcut din vară, iar Becali, în stilul lui caracteristic, atunci când a venit meciul cu Steaua, a spus «cum să mă bată pe mine, mă, Pandurii? Chiricheș este al meu, dacă este nevoie face și 11 metri». Chiricheș avea 21 de ani, mi-am dat seama de pericol. Căpitan era Pintilii. Noi eram cazați la Snagov, urma să jucăm la Ploiești, pe fostul stadion al Astrei. Am zis că trebuie să câștigăm acel meci utilizând toate metodele.

Am spus: «domnul căpitan, ce primă doriți ca să o bateți pe Steaua?». Pintilii întreabă: «cât vrem noi?» «Da, dar fiți atenți: dacă nu bateți Steaua cu prima pe care v-o doriți, la următorul meci pe care îl veți câștiga, nu vă dau absolut niciun leu». Au stat, s-au gândit, apoi a venit Pintilii și a spus: «haideți, că toți băieții sunt jos. Astăzi câștigăm» Și am dat 3.000 de euro primă pentru a bate Steaua. Bineînțeles că lucrurile așa s-au întâmplat.

A început meciul, Pintilii în prima repriză face 11 metri, Steaua dă gol, 1-0. În niciun caz nu mă gândeam că nu joacă corect, dar se putea întâmpla. În viață chiar dacă ceva arată altfel, se poate întâmpla. De aceea i-am și lăsat să aleagă ei prima. Apoi s-a făcut 1-1 și bineînțeles că am bătut cu 2-1”, a spus Condescu la GSP Live.

Singurul meci care corespunde parțial descrierii lui Marin Condescu a avut loc la Ploiești, pe 18 septembrie 2011. Pandurii s-a impus cu 2-1 după ce FCSB deschisese scorul, dar nu prin penalty, ci printr-un gol din acțiune al lui Raul Rusescu. Pentru gorjeni au punctat Claudiu Voiculeț și Mihai Pintilii. 

Mai multe știri din GSP Live: 

Prima reacție după ce s-a aflat ce transfer pregătește FCSB: „Un experiment! La nivelul lor ar trebui să aducă altceva”

Noi informații despre situația lui Reghecampf din Arabia Saudită: „Oamenii sunt la fel de dificili ca Gigi Becali. Dacă va fi lăsat, va câștiga un trofeu”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (20)
226628904800238
Reflector Sv  •  18 Mai 2021, 22:41

Cu toate ca sunt evidente (publicate) mismasurile de acest gen si grozaviile ce le face si acum acest finntator de la aceasta fcsb , ESTE LASAT IN CONTINUARE SA LE FACA SPRE INDIGNAREA SI DISPERAREA IUBITORILOR FOTBALULUI !!!!!!

babin
babin  •  18 Mai 2021, 18:14

Daaaa, vestitele blaturi steliste, unde Steaua mănâncă bătaie. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartanul_1
spartanul_1  •  18 Mai 2021, 17:03
Postat de valyomanyd pe 18 Mai 2021, 16:59

Uitati-va la asta, asa arata un fecesebist pur sange! :))

*** site-ului! Zici că e meme scoica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează