FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Condescu e optimist în privința rămânerii echipei Pandurii Tg. Jiu în Liga 1: "Până la 1 august avem un rezultat final de la TAS"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 13:43

Pandurii Târgu-Jiu, echipă retrogradată la finalul sezonului trecut, a dat în judecată FRF la Curtea de Apel, în cazul meciului pierdut de gorjeni la "masa verde" în fața celor de la ASA în iarnă, când au refuzat să intre pe teren după pauză. 

Președintele Pandurilor, Marin Condescu, anunță că a făcut demersurile pentru judecarea cazului la Lausanne și dezvăluie când vom ști verdictul.

"Am trimis actele la TAS, ei au anunțat Federația, iar cei de la FRF au cerut să aibă și ei un arbitru. S-a aprobat. Noi n-avem alocați bani să plătim pentru arbitrul nostru, o să-l plătească tot clubul. Depinde de rezultatul final, probabil vor plăti ei dacă vom câștiga.

Până la 1 august avem un rezultat final. Pot să invoce că a început campionatul, OK, dar noi și despăgubirea dacă o primim este în regulă. Pentru că cineva trebuie să plătească dacă noi vom câștiga. Am mers și la Curea de Apel. Ei trebuiau să ne judece. Dar ei știau că dacă ne judecă vor pierde. Și Avram a scris în raportul lui că terenul a fost înghețat și că s-a aruncat cu sare pe gheață. Din momentul ăla, meciul nu trebuia să se mai joace. Noi ne pregătim și pentru Divizia B cu obiectiv promovarea", a spus Marin Condescu pentru GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1583207918614437
Mircea Balta  •  12 Iulie 2017, 09:11

PANDURII RETROGRADATA. Asta e adevarul. De ce au iesit de pe teren la Tg Mures ? Dar STEAUA cand a jucat la Moscova pe gheata de ce nu a iesit ? Ba inca a castigat fara drept de apel. Sunteti penibili cu fotbalul de FITE practicat in zilele noastre !

106452019897999
Eduard Girnita  •  11 Iulie 2017, 17:14

Bai fratilor in ce *** tara traim? Fiecare *** vad ca face ca vrea rastalmaceste regulamente, decizii se crede atotstiutor peste toate.Cred ca suntem *** si circurile Europei(si nu numai) care decidem la TAS atat campioana cat si cine retrogradeaza! Vai de capul nostru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

standart
standart  •  11 Iulie 2017, 15:44

Burlene, se cam aduna!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează