FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Conducătorul Viitorului, despre ultima ofertă pentru Ianis Hagi: "Am văzut cu ochii mei"

FOTO: Ionuț Coman
FOTO: Ionuț Coman

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 14:04

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, nu exclude posibilitatea unui transfer al lui Ianis Hagi la finalul sezonului.

"Eu cred că ne putem trezi cu o ofertă foarte interesantă pentru Ianis Hagi în vara asta, mai ales după ce am văzut cu ochii mei, în această iarnă, când le-am făcut o vizită celor de la Grasshopper Zurich la hotelul în care erau cazați în Turcia.

Ne-am întâlnit cu cei din conducerea clubului. Într-adevăr, ei au făcut în luna decembrie o ofertă Fiorentinei pentru el. Era vorba despre un împrumut cu posibilitatea cumpărării definitive. Fiorentina a refuzat și așa s-a ajuns la răscumpărarea lui", a declarat Cristian Bivolaru la TV Digi Sport.

Viitorul și Grasshopper Zurich au disputat un amical în pauza de iarnă, terminat la egalitate, scor 1-1. Ianis Hagi a marcat golul campioanei României din lovitură liberă.

20 de milioane de euro
este valoarea lotului lui Grasshopper conform transfermarkt.de

27 de titluride campioană a Elveției are Grasshopper în palmares

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  06 Martie 2018, 16:07

Domnule Hagi, nu ma numar printre cei care cred ca se pricep mai bine ca domnia voastra dar eu cred ca fiul d-tra trebuie sa mai joace vre-o doi ani in Romania (sigur nu la FCSB), sa joace in cupele europene, sa fie titular la nationala si abia apoi sa se gandeasca sa plece afara. Altfel risca o noua experienta urata care, cine stie, poate sa ii fie fatala. Este fiul d-tra, ganditi pragmatic si lasati dorinta sa doarma acasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează