FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Conducerea lui Dinamo a primit "cheia păcii" de la Badea » Armistițiu între cele două părți + Audiență dezamăgitoare în "Groapă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 21 august 2017 21:21

După ce oficialii lui FC Dinamo 1948 au fost împiedicați să stea în loja Stadionului "Ștefan cel Mare" la partida cu Gaz Metan Mediaș din etapa a patra (detalii AICI), Nicolae Badea pare că a renunțat la conflictul cu echipa lui Ionuț Negoiță.

La meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, jucat tot în "Ștefan cel Mare", cele două entități dinamoviste au căzut la pace, iar Nicolae Badea a lăsat o cheie pentru una dintre cele două camere de la loje oficialilor echipei patronate de Ionuț Negoiță.

Astfel, oficialii lui FC Dinamo 1948 pot urmări meciurile de la lojă și nu de la tribuna 1, unde au fost nevoiți să stea la startul meciului cu Gaz Metan Mediaș. Atunci, după mai multe minute de ceartă și parlamentări, Nicolae Badea a cedat și a deschis una dintre cele două loje. Marius Bacria, reprezentantul lui Nicolae Badea, a fost cel care a deschis ușa de la lojă.

bate vântul în tribune

Deși a jucat meciul cu Sepsi din etapa a șaptea pe stadionul propriu, Dinamo a avut parte de o asistență extrem de redusă. Doar în jur de 1.500 de suporteri au fost prezenți la meci.

O parte dintre fanii dinamoviști au avut și banner de protest la adesa evoluțiilor echipei din ultima perioadă, afișând mesajul "Peste tot susținuți și aplaudați/Fotbal mai jucați?"


Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  22 August 2017, 09:27

cum sa mai joace Dinamo cand CFR e ajutata de arbitri? N-are cum.

bakunin
bakunin  •  21 August 2017, 23:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează