FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei anunță două plecări! O confirmă pe cea a lui Marica + fotbalistul care vrea să rupă contractul » Ce șanse sunt să vină Sânmărtean

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 09:15

Valeriu Argăseală confirmă despărțirea de Ciprian Marica și Gabi Iancu, însă e enigmatic atunci când vorbește despre o posibilă venire a lui Sânmărtean, chiar dacă Mihai Stoica a negat cu vehemență această posibilitate.

"Noi aveam cu Marica această posibilitate ca la sfârșitul campionatului să putem întrerupe de comun acord. Și în condiții amiabile am stopat contractul.

Gabi Iancu a venit săptămâna trecută. Ne-a propus dacă suntem de acord să închidem. Acum 3 zile i-am trimis documentele pentru încetare și el a spus că este de acord", a spus Valeriu Argăseală conform Dolce.

...despre transferul lui Lucian: "Sânmărtean? Păi, e un jucator de națională, este evident un plus".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
tegean
tegean  •  17 Mai 2016, 12:35

1.) An de an, dupa desemnarea campioanei, asistam la telenovela cu zeci de episoade ,,pe cine (din lumea larga) a pus ochii Steaua-X,Y de la Steaua'' iar in ultimul episod, de regula, este transferat Semedo, Muniru sau Enache. Campionatul nefiind (totusi) incheiat, se pot ,,turna'' si cateva episoade cu plecari. 2.) - in al doilea rand, ca sa fiu in ton cu gsp - adica 2.) In orice tara cu un fotbal cat de cat (sa zicem o tara calificata la turneul final al CE), finala Cupei ar tine prima pagina in ziua disputarii ei. La 12,27 avem Burleanu de 2 ori, Hamroun de 2 ori, plecari Steaua, Rapid, Adrian minune dupa care urmeaza (la pariori.ro) cate ceva despre Dinamo-CFR si legat de serialul cu posibilii antrenori pt. Dinamo.

satyricon
satyricon  •  17 Mai 2016, 11:45
Postat de aius pe 17 Mai 2016, 10:57

care steaua?!

Aia care te enerveaza pe tine. Si apropo, care Universitatea?

aius
aius  •  17 Mai 2016, 11:00
Postat de gsp oficial pe 17 Mai 2016, 10:30

Credeţi că Lucian Sânmărtean ar mai putea ajuta Steaua în sezonul viitor sau oficialii echipei trebuie să se orienteze către alţi jucători?

baieti astia de la fotbal sunt colegii cu baietii de la polo,handbal sau baschet?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close