FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei anunță o schimbare de strategie: "De acum înainte, așa vom face"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 10:45

Steaua a revenit ieri seară din cantonamentul din Turcia, în același avion cu selecționata divizionară.

La revenirea în România, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre conflictul dintre Steaua și națională și spune că de acum înainte formația roș-albastră va da mereu jucători la națională.

"De acum înainte, Steaua va pune la dispoziția echipei toți jucătorii pe care îi cere, de fiecare dată cînd are nevoie. Nu vor mai fi probleme. Vrem ca naționala să își atingă obiectivele.

Noi avem o colaborare foarte bună și este bazată pe respectul reciproc pe care ni-l purtăm", a spus Argăseală, potrivit DigiSport.

Iordănescu a convocat șase steliști pentru cantonamentul din Turcia, dar Reghecampf a refuzat să își lase jucătorii la națională.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Februarie 2016, 10:37

Hahahahahaha,,,,hai ca esti de coma ! Ma ce parsiv de om , nu ai vazut asa ceva....adica imediat ce se termina aceasta telenovela si dupa ce vin ei in triumviratul argato-galinaceo-burleano in care pun la cale toate amanuntele scazand dimensiunea *** la minim, acum vine asta si arunca maslina ! Nesimtitilor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kos_tyn
kos_tyn  •  07 Februarie 2016, 22:04
Postat de valiro pe 07 Februarie 2016, 20:31

Argaseala, esti penibil. Declaratia ca veti pune jucatorii la dispozitia Nationalei ai mai dat-o si anul trecut si uite ca n-ati facut cum ati declarat.

de unde stii tu?

valiro
valiro  •  07 Februarie 2016, 20:31

Argaseala, esti penibil. Declaratia ca veti pune jucatorii la dispozitia Nationalei ai mai dat-o si anul trecut si uite ca n-ati facut cum ati declarat.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează