FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei atacă MApN după evaluarea mărcii: "Nu ai contribuit cu nimic! Doar ai supt milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 22:07

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a atacat din nou Clubul Sportiv al Armatei, după ce marca Steaua a fost evaluată la 57 de milioane de euro.

"Mi s-a spus că sunt vreo 17.000 de medalii și că toate sunt evaluate la 57 de milioane de euro. Cum poți tu să faci o evaluare a acestei echipe, pe banii unui privat? Nu ai contribuit cu nimic. Din contră, ai supt câteva milioane. Chiar îi bucură să desființeze o echipă?

MApN a pierdut în această perioadă peste 1 milion de euro, pentru că nu a folost această bază. Chiar nu răspunde nimeni pentru asta?", a spus Duckadam la ProTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
194362334230310
Robert Damian  •  26 Februarie 2016, 13:19
Postat de bumbabum pe 26 Februarie 2016, 10:20

Spioane, spioane, prin simplul fapt ca generalizezi ne arati cat esti de mic si frustrat. Cunosc foarte multi stelisti care (ca si mine) au o facultate si ocupa o functie cel putin onorabila. Orice padure are si uscaturi, si de multe ori tocmai ele "trosnesc" (a se citi "se dau culti printr-un comentariu voit elevat dar plin de spume si dejectii"). La fel cunosc rapidisti si dinamovisti de mare calitate umana, si cu care ma tachinez in mod amical pe teme de fotbal. Fotbalul nu ar trebui sa devina motiv de ura si de denigrare. Dar cei ca tine care se cred superiori, dar sunt de fapt infimi, aduc ura in sport. Pentru mine esti inferior si unuia care nu scrie corect gramatical. Pentru ca ura si rautatea sunt apanajul oamenilor inferiori. Ai tot dispretul meu, tu si cei asemeni tie, indiferent cu ce echipa de fotbal simpatizeaza.

FELICITARI !!FOARTE ADEVARAT!!!RESPECT PENTRU O ASA GANDIRE !!

854605894625108
Silviu Apostol  •  26 Februarie 2016, 12:59

In "miliardele" alea de medalii intra si cele obtinute de sportivii stelisti cu echipele nationale ? Eu cred ca da ! Si atunci , de ce sunt numarate ?

spartanul
spartanul  •  26 Februarie 2016, 11:42

eu simplu romanas le raspund tot simplu celor care il pupa in cur pe cioban luati exzemplu dinamo *** nu mai plangeti degeaba asta ciobanu a furat stoiea la cartii si cu emblema sa crezut dumnezeu pe pamant loazelor hu hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează