FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei avertizată de un fost antrenor după aducerea lui Rădoi » Cît de repede se poate sfîrși colaborarea cu Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 09:39

Mirel Rădoi va pregăti Steaua în următorul sezon, după ce lui Costel Gâlcă nu i-a fost prelungit contractul. Fostul fundaș se află la prima experiență ca antrenor.

Emeric Ienei, antrenorul care a adus Stelei Liga Campionilor, a vorbit despre numirea lui Mirel Rădoi ca tehnician al Stelei.

"Conducerea Stelei trebuie să aibă mare grijă cu Rădoi. El este tînăr și nu are experiență. Și Rădoi trebuie să fie atent. Dacă pierde 2-3 puncte la începutul campionatului, ar putea fi demis", a declarat Ienei la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
cainelup
cainelup  •  02 Iunie 2015, 15:07

Fotbalul de cumetrie la cele mai inalte culmi (de tampenie, evident): nasi, fini, nepoti si veri, astea-s criteriile de competenta. Siktir !

jim_raynor
jim_raynor  •  02 Iunie 2015, 14:29
Postat de dinamovist_romanizat pe 02 Iunie 2015, 14:18

Pintilie, n-am avut timp sa vad mesajul tau, pentru ca a fost cenzurat. Dar banuiesc ca ai scris ca iubesti Steaua la nesfarsit...

daaaa, o iubeste lung si apasat! daca sunt efecte secundare in uma dovezilor de "iubire" platonica precum durerile in gat,recomandam ceaiul de "tei..sa ne iei"!

ando89
ando89  •  02 Iunie 2015, 14:25

Omul duhovnicesc s-a schimbat, nu mai face el d'astea:))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează