FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei pune presiune după 1-1 cu Dinamo: "Doar așa mai putem lua campionatul"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 11:13

Helmuth Duckadam e convins că Florin Niță ar putea ajunge la Euro 2016 dacă evoluțiile sale vor continua să fie la fel de bune. Acesta se va bate pentru al 3-lea loc cu Silviu Lung, susține Duckadam.

"Niță se va bate în acest play-off cu Silviu Lung pentru locul 3 la Euro. Niță e portar și a fost portar întotdeauna, ne putem baza pe el în cupele europene la anul.

Sigur, dacă vrei în Liga Campionilor, ai nevoie de încă un portar cu experiență, pentru că Poiană e prea tânăr", a spus Duckadam la televiziunea sportro. 

 ....despre titlu: "Meciul cu Astra e decisiv, e o presiune foarte mare pe noi, dacă vrei sa câștigăm campionatul trebuie să câștigăm cu Astra în meciurile directe. Cel mai important meci e acesta, ne putem apropia de ei, altfel diferența e mult prea mare și moralul va fi altul dacă nu câștigăm", a spus Duckadam.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
samertx
samertx  •  07 Martie 2016, 13:55

Așa Nu puteți lua campionatul, așa că...

manty_one
manty_one  •  07 Martie 2016, 13:33

cine comenteaza pe aici?.))))))) *** au fost cele mai avntajate de arbitraje in acest sezon..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra_z
cobra_z  •  07 Martie 2016, 13:03

hai nea duckadam , ia legatura cu palmierul care are panze de paianjen intre frunze si vezi ce se prinde pe acolo...un jucator doi, sau macar un tusier , altfel nu bateti astra decat pe umar

Vezi toate comentariile (4)
Comentează