FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei pune presiune pe Costel Gâlcă! Cum îşi poate salva postul: "Altfel rămîne la latitudinea lui Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 20:07

Înfrîngerea Stelei în faţa Rapidului, scor 0-1, a pus sub semnul întrebării rămînerea lui Costel Gâlcă în Ghencea, postul său fiind ameninţat de Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care a cîştigat două titluri cu formaţia roş-albastră. 

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a dezvăluit care sînt şansele ca Gâlcă să continue în Ghencea şi din vară.

„Dacă vom cîştiga toate cele trei competiţii, nu se întoarce Reghecampf la Steaua. Dacă Gâlcă va cîştiga doar campionatul şi nu şi Cupa Ligii sau Cupa României, rămîne la latitudinea patronului.

Oricum e la latitudinea patronului. Dar eu zic că dacă Gâlcă va cîştiga toate cele trei trofee nu are cum să nu rămînă”, a declarat Duckadam la Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
myke82
myke82  •  27 Februarie 2015, 09:02

Vad ca manelarul de Reghe este dorit in Ghencea de catre suporteri. Va e dor de panarama de Prodanca si de toate scandalurile iscate de familia aceasta de inteligenti. Abia astept sa se intoarca sa vedem cate trofee va castiga mister Reghe cu lotul asta, in special cu lotul din vara care se va subtia si mai mult.

doct
doct  •  26 Februarie 2015, 22:02
Postat de cefura_bozzgoria pe 26 Februarie 2015, 21:33

Imi be_.lesti pixul,daca iti dau voie.In alta ordine de idei,te astept,papa|galule!

ups , am spus babuin , esti doar un parazit , o ciuperca , baga un laptic , mergi la somn ca ai depasait ora de culcare.

doct
doct  •  26 Februarie 2015, 21:58

eu nu inteleg de ce va coborati la nivelul unui babuin !!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează