FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Conferință incendiară a lui Hagi: "Dacă la mine e colaps, la națională ce mai e?" » Ce se întâmplă cu Academia + Detalii despre plecarea "Regelui" de la Viitorul

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 17:09

Gheorghe Hagi a vorbit în cadrul unei conferințe de presă maraton despre Viitorul, Academie și planurile sale de viitor, comentând totodată și posibilitatea de a prelua echipa națională. 

"Se încearcă să se murdărească acest proiect al Academiei. Se spune că o desființez? O diversiune mai mare nu am văzut. Faliment? Păi, cum să fim noi în faliment, că la licență suntem primii la Federație. Am încercat să plătim salarii, taxe la stat, cum e normal. 

Să nu mai faceți o diversiune că aș părăsi proiectul, că vom da faliment, că suntem colaps la Academie. Dacă la mine e colaps, la ceilalți ce e ? La loturile naționale și la echipa mare cum e? Voi merge în continuare cu proiectul, singur sau cu partenerii pe care îi am. Cine vine la mine, bine, cine nu, asta e".

S-a terminat un ciclu, am ajuns să fim campioana României. Ceilalți nu au putut, iar noi nu puteam să ne dăm la o parte. Nu eram noi destinați să fim campioni, nu aveam nici buget, n-am declarat niciodată că vrem să fim campioni.

E incredibil câtă răutate e în România. Sper să greșesc, dar se încearcă să se dărâme tot. E incredibil ce am realizat noi cu bani puțini. Am încercat să dăm un sens, să venim cu tineri, talente pentru viitor. România are nevoie de viitor pentru a ieși în lumea bună", a spus Hagi. 

...despre forma slabă a Viitorului: "E fotbal, suntem oameni, e o perioadă mai grea. Nu suntem pregătiți de un challenge atât de mare precum cel european. Mergem în continuare să muncim, iar baza e Academia, care trebuie să producă jucători la nivel internațional. Vrem să mergem în continuare pe linia noastră, la Salzburg am băgat doi jucători născuți în 1999"

...despre plecarea de la Viitorul: "Că va fi azi, mâine, peste un sau doi, mă voi gândi și la nouă provocare pentru mine. Nu-i o noutate, am mai spus asta. Va veni și ziua când voi pleca. Așa e viața, omul se naște și pleacă, așa e și când trăiești. Eu am o dinamică bună, nu stau într-un loc. Am coborât foarte mult, am venit în România, am muncit, poate va veni și ziua când voi urca la nivelul la care am fost"

...despre posibila preluare a echipei naționale: "Nu pot să fac două lucruri. Nu pot, cum să fiu antrenor la națională și să am și Academia? Vă dați seama ce circ se face? Iubesc naționala, am jucat atât timp pentru ea. Îmi place să reprezint România la nivel foarte mare, dar nu se poate"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 August 2017, 13:53
Postat de DM Bob pe 27 August 2017, 00:16

HAGI tine gura inchisa ca ai ajuns sa distrugi tot ce ai reusit in tinerete !

sa inteleg ca tu si ceilalti ca tine fac mai bine acum decat face Hagi nu? el sa tina gura inchisa ca isi cheltuieste banii si baga in jucatori, in timp ce voi aveti voie sa dati din gura pe site-uri fara sa faceti nimic pentru sport, fotbal, romani! tineti gura inchisa voi, ***, caci sa vorbesti e usor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  27 August 2017, 11:58

Complimente Hagi, ai facut Academie, ai facut baza sportiva, ai iesit campion, ai produs sute de jucatori. Bravo ! Ca mai sint clevetitori, carcotasi, barfitori ( "Prostanaculeee!"..; "HAGI tine gura inchisa ca ai ajuns sa distrugi tot ce ai reusit in tinerete !'..etc ) E plina lumea , mai gica de barfitori, invidiosi, prosti sfertodocti , care se cred mari si tari. Nu pune la suflet, otrava lor. Doar Mutu a mai fost fotbalist,...dupa Hagi, dar nu la valoarea lui ( dar si Mutu a fost terfelit). Minunile, supervalorile, apar rar, si cind le avem nu stim sa le ingrijim, ne batem joc de ele ! Spuneti-mi un sector anume, care merge bine in Romania ? va spun eu : cleveteala, batjocora, nerespectarea valorii...

100002473541087
Danut Ognean  •  27 August 2017, 00:18

succes la cat mai multe blaturi cu fcsb-ul

Vezi toate comentariile (29)
Comentează