FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Conferință-manifest a lui Pintilii, cu atacuri și ironii, înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Noi suntem vai de mama noastră și voi vă certați la TV!"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 12:45

Mihai Pintilii a apărut nervos la întâlnirea cu jurnaliștii înaintea meciului cu CFR Cluj. Experimentatul fotbalist stelist a răbufnit în momentul în care a fost rugat să comenteze declarațiile celor din Gruia la adresa roș-albaștrilor și l-a luat la țintă pe managerul sportiv al liderului, Bogdan Mara. 

Pintilii a criticat dur duelul declarațiilor și conexiunile care se fac la TV între oficialii cluburilor înaintea meciurilor importante. 

"Conexiuni? Budescu a zis acum câteva zile că tot ce se întâmplă e un circ! A avut dreptate. Asta se întâmplă. E doar un circ! De la noi se așteaptă foarte mult fotbal, dar oamenii aruncă cu mocirlă. Oricum nu suntem noi niște jucători valoroși să zicem că jucăm prin nu știu ce campionate. Suntem vai mama noastră! Toți! Și lumea așteaptă pe la televizor să jucăm fotbal, iar ei fac cel mai mare circ din țară. Și se ceartă între ei. Hai mai bine să vedem că suntem la pământ toți! Jucăm așa cum suntem noi, vai mama noastră, dar lăsați-ne să jucăm și nu vă mai certați! Vă certați degeaba pentru nimic.

Pentru ce? Faceți circ și vă certați. Și noi jucăm fotbal... Lăsați-ne și bucurați-vă de jocul ăsta urât al nostru... Se pare că lumea nu se plictisește de circ. Dacă asta vor...

A ajuns Bogdan Mara să spună că Dică are o relație de prietenie cu Călin... Vă dați seama unde a ajuns fotbalul? Mai bine să ne vedem de treaba noastră! Eu vreau să ofer un spectacol la Cluj pentru că jucăm cu un stadion plin. Uitați-vă public la Craiova, uitați-vă că pe unde mergem vine lumea în număr mare. Asta mă bucură! Că le putem oferi o șansă și să se bucure de fotbalul ăsta puțin care a mai rămas

Bogdan Mara a acuzat că arbitrul partidei CFR Cluj - Poli Iași, 2-1, Iulian Călin, este prieten cu  Nicolae Dică, fost antrenor la SCM Pitești. (Detalii aici)

"Avem un jucător special. Budescu are mereu sclipiri când nu ne iese jocul. Toată lumea știe asta. E fotbalistul care ne scoate mereu și e clar că fără el nu am fi aici" - Mihai Pintilii, mijlocaș FCSB

Dică a fost mai calm

Dică a vorbit despre conflictul cu Bogdan Mara și a declarat că vrea să stea departe de astfel de mașinațiuni.

...despre conflictul cu Mara: "Am vorbit cu el. Era normal. L-am sunat și nu a reușit să îmi dea nicio explicație. I-am zis să vină cu dovezi, dar nu le-am văzut. Îmi văd de treaba mea, nu-mi place să mă implic în scandaluri". 

...despre jocul cu CFR: "Trebuie să fim pregătiți sută la sută pentru un. Nu avem nicio problemă de lot, toți jucătorii sunt apți. 

Dan Petrescu sigur va juca la fel ca în celelalte două partide din sezonul regulat. Nu cred că poate veni cu ceva nou în acest moment. Sper să fie un avantaj că nu e pe bancă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
andrei.f
andrei.f  •  18 Martie 2018, 10:39

Steliştii pot să joace şi urât, dar jocul lor să fie la nivelul salariilor de 10.000 euro, de 15.000 euroi. La salariile ăstea nu merg justificări tip Pintilii, atâta ştim, atâta putem. Nu, nu, cine nu joacă la nivelul salariului, out, după modelul Enache !

demolarii
demolarii  •  17 Martie 2018, 20:16

Pe unde se duc, merge lumea la circ. Dar acasă? Pai nu au casa.....și jucător Pintili nu era la fel de vertical în ce privește manevrele propriului club. Că fotbalul pe care îl joacă e urat......poate, dar sigur Fcsb din Mogoșoaia prin cei care o reprezintă face circ continuu....uitati-va o săptămână la un program de sport și analizați știrile... Până și declarația lui tot circ se numește...

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  17 Martie 2018, 18:51
Postat de ares123 pe 17 Martie 2018, 18:25

Nu e nici un chin, el in mare parte s-a referit la atmosfera din echipa, si a bagat-o si pe aia cu schimbarea numelui. Din lipsa de caracter unii scuipa unde au lins. ...In afara de Shumudica, in momentele de criza, sau Mutu in alea de euforie, nimeni din fotbal nu prea contesta ca FCSB e Steaua. Doar pe forum e agitatie mare. Normal , aici oricine poate spune orice sub protectia anonimatului. ( il uitasem pe talpan...apropo, o mai fi in viata, ca nu am mai auzit nimic de el..?)

Florin Talpan ? e ok, se lupta cu obstacolele din propria ograda

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close