FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Confesiunea lui Răzvan Lucescu la 12 ani după gestul făcut împotriva lui Copos: "A fost o chestie nebunească!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 09:19

Răzvan Lucescu a plecat de la Xanthi și așteaptă oferte. Aflat în vacanță, tehnicianul a vorbit pentru Antena 1 despre momentele importante din carieră și spune că Rapid a fost cu adevărat "farmecul vieţii".

Acum zâmbeşte când îşi aminteşte despre relaţia tensionată cu patronul George Copos, dar nu uită momentul când a plecat pe jos de la stadion şi s-a urcat într-un autobuz, pe podul Grant, după victoria, 1-0, din septembrie 2005 cu Feyenoord.

"În momentul în care arbitrul a fluiera finalul jocului și obținusem calificarea, țin foarte bine minte și acum ce-am făcut. M-am întors către tribuna oficială și-am făcut un semn, un gest, de descătușare și mi-am dat jos sacoul și-am plecat", își începe Răzvan povestea, la 12 ani de la acel moment.

66cg5768 razvan lucescu

"Am avut nevoie de o descătușare, să ies, să mă eliberez și să fiu singur. A fost o chestie nebunească. Am ieșit de pe teren, în doi pași eram în afara stadionului și-am luat-o pe jos. Era un șofer de autobuz care asculta meciurile din cupele europene şi era atmosfera din Giuleşti, şi la un moment dat s-a uitat la faţa mea şi zice «Tu eşti?». Da, zic, am avut nevoie să plec mai repede şi merg cu dumneata unde mergi, şi unde poţi opri, într-o staţie, mă laşi şi pe mine. Nici nu mai știu ce-am făcut cu telefonul, nu aveam nimic la mine...", spune Răzvan.

Chiar dacă acumulase frustări şi supărări, pe care le eliberase la final de joc, a reușit să ajungă acasă și apoi la o petrecere alături de jucători și de patron. Răzvan a vorbit pentru Observator și despre prima pagină a ziarului nostru, de după meciul cu Feyenoord.

"Pe coperta ziarului Gazeta Sporturilor a apărut o poză cu mine, mă surprinsese cu degetul în sus, m-a surprins perfect acea poză şi scria «UE pentru Copos». M-a sunat foarte revoltat a doua zi, pe bună dreptate, şi m-a întrebat: «Ce-i cu asta? Ce...? Ce e cu ea, către cine a fost gestul ăsta?». Şi eu zic a fost un gest de descărcare împotriva celor care nu au fost alături de noi în perioada asta", spune Răzvan.

20050930p01

"Anii au trecut, au rămas amintirile şi chiar dacă au fost multe momente de tensiune, nu pot decât să-i mulţumesc domnului Copos. Eu și taică-meu, suntem singurii antrenori care am stat alături de el trei ani"
Răzvan Lucescu, fost antrenor Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
supereduardo10
supereduardo10  •  08 Iunie 2017, 12:14
Postat de jack_the_stripper pe 03 Iunie 2017, 17:03

Am inteles, si Cercelus e singur impotriva tuturor...

*** :)) in rest vai de capul tau

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Iunie 2017, 17:03

Am inteles, si Cercelus e singur impotriva tuturor...

balauru48
balauru48  •  03 Iunie 2017, 13:49
Postat de Ticu Troya pe 03 Iunie 2017, 12:34

A vorbit si Bota , ca ciubota !!

Bota e prost...bota!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close