FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conflict în "casa" campioanei » Un jucător de bază a cerut hîrtie să poată pleca de la Steaua :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 20:06

Steaua merge excelent în noul sezon, reuşind să cîştige toate partidele pe care le-a disputat. Însă nu totul este roz la campioana României.

Imediat după partida cu Dinamo Tbilisi de aseară, un jucător important i-a cerut lui MM Stoica o hîrtie pentru a putea pleca. A povestit chiar MM Stoica la Fanatik Show de la Digisport: "Haideţi să vă mai spun ceva, un jucător a venit la finalul meciului la mine. Nu e nici cu fraţii Becali, nici cu Anamaria. Mi-a zis: «Vreau şi eu o hîrtie să ştiu cît cost». Da, a vrut hîrtie să poată pleca. Noi sîntem Steaua, nu facem aşa ceva. Dacă dăm o hîrtie, înseamnă că preţul e la jumătate. Înseamnă că vrem să scăpăm de el.

Şi apoi mi-a zis Reghe că are 5 apeluri de la agentul jucătorului. Lasă că o să vorbesc eu cu agentul ăsta, îl iau la mînă".

Potrivit unor surse este vorba despre Iasmin Latovlevici, cel care a şi anunţat că vrea să plece de la Steaua. Impresarul lui Lato este Florin Iacob.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (71)
dash.berlin
dash.berlin  •  12 Septembrie 2013, 11:01
Postat de yahoo22 pe 01 August 2013, 00:08

Nu-i mai da apa la moara dɹosʇnlnı! E clar ca n-are toate tiglele pe casa!

hai s1ctir in mm de prenandezar .

dash.berlin
dash.berlin  •  12 Septembrie 2013, 11:00
Postat de dinamo74 pe 01 August 2013, 13:21

Mai "nn", vorbesti cu impresarul care-l tot suna pe Reghe, asa cum ai vorbit cu reportera de la ProTv? Il iei la mana insotit tot de aceiasi "vajnici aparatori" ai tai, sau ii schimbi?

iar vorbesti fasa sa stii subiectul. crezi ca mm vorbeste aiurea?

dinamo74
dinamo74  •  01 August 2013, 13:21

Mai "nn", vorbesti cu impresarul care-l tot suna pe Reghe, asa cum ai vorbit cu reportera de la ProTv? Il iei la mana insotit tot de aceiasi "vajnici aparatori" ai tai, sau ii schimbi?

Vezi toate comentariile (71)
Comentează