FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VOLUNTARI 1-1

Conflict între Mangia și Niculescu la finalul meciului: "Mi-a zis să vorbesc în italiană. Eu vorbesc italiană, dar el vorbește românește?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 22:38

Claudiu Niculescu a vorbit despre remiza echipei sale de pe terenul celor de la CS U Craiova, scor 1-1. Antrenorul și-a felicitat jucătorii pentru evoluția pe care care au avut-o și a explicat cum îl motivează pe Tudorie, ajuns la 6 goluri în acest sezon și lider în clasamentul golgeterilor. 

"Ei s-au luat de noi când ne-am bucurat, dar nu am făcut niciun semn. Antrenorul gazdelor m-a certat, nu știu ce voia. Probabil era nervos că au fost acele trageri de timp în prelungiri. Mi-a zis ca dacă am ceva să-i reproșez să vorbesc în italiană. Eu vorbesc italiană, dar el vorbește românește? Așa am pățit și noi la Iași. S-a arbitrat corect, s-au dat prelungiri la prelungiri. La Iași de ce nu s-a întâmplat asta?

Azi a fost foarte corect arbitrajul, deși n-a fost în favoarea noastră. A fost și lipsă de fair-play din partea Craiovei. Nu dădeau mingea afară când jucătorii mei aveau crampe.

Mă interesează că am luat punct unde puține echipe au reușit. Speram să scoatem ceva aici, am reușit. Craiova are ca obiectiv podiumul sau chiar titlul, aici sunt jucători care joacă la echipa națională. Sunt bucuros pentru băieți, deși am făcut și niște greșeli. Dar important e că am luat punct, repet.

Nu mă motivez în plus la aceste meciuri, nu am nevoie. Jucătorii știu că eu niciodată n-am fost bine primit prin Oltenia. Poate se motivează în plus", a zis Claudiu Niculescu la Look TV.

Vezi aici reacția lui Devis Mangia!

...despre Tudorie: "Tudorie a făcut un meci aproape perfect, face exact ce trebuie să facă un atacant. Ce sfaturi îi dau? Păi, ce să vezi?, eu am fost tot atacant. Tudorie e același fotbalist care a fost și anul trecut la noi, sau la Galați, sau la Steaua, în unele momente"

....despre play-off: "Nu mă gândesc la asta. Eu vreau să fim constanți, să obținem puncte la fiecare meci. Trebuie să legăm două rezultate pozitive. Ne gândim să acumulăm cât mai multe puncte în clasament. Vine ultima etapă a turului, apoi vine meciul cu Steaua de acasă și ne dorim să jucăm la Voluntari, acasă, și să obținem un rezultat bun"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
romulus65
romulus65  •  23 Septembrie 2017, 15:46

Domnule Niculescu, Tudorie nu ar fi marcat niciun gol aseara daca Spahija, in nemarginita lui bunatate, nu iar fi ,,pasat" in pozitie ideala. Adevarul este ca cei de la CSU au o aparare slaba si trebuie sa schimbe ceva acolo daca vor sa devina o echipa care sa se bata la titlu. In plus, arbitrul a dezavantajat clar CSU la faza din careul Voluntariului in care Popescu a voleibalat mingea. Ce ar fi spus domnul Niculescu daca faza se intampla invers, in careul CSU? Atunci ar mai fi fost corect arbitrajul?

lionforever
lionforever  •  23 Septembrie 2017, 12:42

Cum poți să spui " arbitrajul a fost corect chiar daca nu ne-a avantajat pe noi " e penibil Niculescu cu declarația asta iar în ultimele 10 min de cate ori ieșea mingea afara cădeau care doi de la voluntari pe jos , penibili , pe de altă parte și mangia a greșit echipa și tactică la acest joc crezând că bat așa din elan .

152919061803427
Viorel Dan  •  23 Septembrie 2017, 11:31

Noi traim in "COLONIA" Romania si "imperialistul italian" nu se coboara la nivelul "*** de romani" ca sa le vorbeasca limba ca se "degradeaza" de la nivelui lui !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează