FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Conflictul cu Pițurcă a lăsat urme! Eugen Neagoe și Reghecampf s-ar fi îmbrâncit la vestiare » Detalii incredibile

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 23:13

La finalul meciului dintre CSM Politehnica Iași și Steaua nervii au fost întinși la maximum. După ce s-a luat de Alexandru Tudor, Eugen Neagoe a avut și un schimb mai dur de replici cu Reghecampf.

Neagoe i-a adresat câteva reproșuri antrenorului Stelei, după care l-a înjurat pe acesta, anunță TV DolceSport. Reghe a răspuns și cei doi chiar s-ar fi îmbrâncit în zona vestiarelor.

Conflictul dintre cei doi ar fi mai vechi, încă de pe vremea scandalului dintre Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă. Fostul selecționer și actualul antrenor de la Iași au colaborat mult timp.

Cei doi au fost împreună și în Arabia Saudită, când Reghecampf și Pițurcă s-au evitat la meciul direct dintre Al Ittihad și Al Hilal.

Citește și: 

EXCLUSIV Scandal la vestiare după Iași - Steaua 0-2! Acuze grave: "Mereu ne-ați furat"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  31 Octombrie 2016, 08:31

ziarist prost informat.nu s-a imbrancit nimeni cu nimeni.la final reghe a vrut sa dea mana cu neagoe ,iar prazarul a refuzat si l-a injurat.nu stiu cum ajung toti golanii la Iasi(mai intai proxenetul,acum garda de corp a lui piti....)

ray51
ray51  •  31 Octombrie 2016, 08:19

Acest meci (aportul jucatorilor ieseni, arbitrajul, tactica fecesebista) in ansamblul sau nu a oferit un motiv pentru atitudinea lui Neagoe. Nu era cazul sa aiba o astfel de iesire. Cand pierzi acasa cu 2 la 0, trebuie sa-ti analizezi foarte bine si in liniste prestatia echipei tale. Pacat si urat!

andy_2008
andy_2008  •  31 Octombrie 2016, 07:40

Neagoe asta ,un fel de Goe,e o clona proasta a mizeriei de Piturca ,omul care nu si recunoaste copii si care a distrus Craiova.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează