FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Considerat trădător de rapidişti, Nicolae Grigore se scuză: "De ce sînt antistelist"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 18:47

Fostul căpitan al Rapidului, Nicolae Grigore, a semnat ieri cu Dinamo şi a explicat de ce nu crede că va avea probleme cu fanii echipei din "Ştefan cel Mare". 

"De ce sînt antistelist? Pentru că Dinamo nu mi-a furat niciodată un meci aşa cum s-a întîmplat cu Steaua şi toate chestiile astea au dus la situaţia de acum.

Aş fi ipocrit să spun că sînt dinamovist de mic, toată lumea ştie că eu am jucat la Rapid pînă acum.

Nu aş putea să spun că va fi un meci ca oricare altul cel contra Rapidului. Voi da totul aşa cum am făcut-o oriunde am fost, la orice echipă.

Mereu am jucat pentru echipa mea şi am făcut şi voi face tot ce va ţine de mine ca să cîştigăm acel meci şi oricare alt meci", a spus Grigore pentru Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
varanga53
varanga53  •  22 Ianuarie 2015, 12:36

La mintea pe care o are , individul asta poate fi "anti" orice ! Orice ii convine !

ainraymon
ainraymon  •  21 Ianuarie 2015, 23:58

La cata minte ai... ai raspuns corect!!! Iar cu datul totul si cu marile mandrii s-ar putea sa ramai numai cu astea...

teo94_rapid
teo94_rapid  •  21 Ianuarie 2015, 21:28
Postat de capitanul23 pe 21 Ianuarie 2015, 19:49

De ce vorbesti asa ? Fiecare om in viata este liber sa-si aleaga drumul . Cand Lupu si Iftodi erau la noi era bine , care Lupu era un dinamovist declarat dar in sufletul lui a inceput sa iubeasca si Rapidul si a declarat ca cea mai mare mandrie a lui este ca a jucat la RAPID si DINAMO ? Stii tu cumva de ce nu a ajuns la Rapid in aceasta iarna ? Ai cumva legaturi cu impresarii ??? Stiai cumva ca pana sa-si rezilieze el contractul cu cipriotii singurul post acoperit la Rapid este cel de mijlocas ? Ii asigurai tu postul de titular ? Nu te supara frate dar hai sa fim realisti . Daca pleca Pancu mai ziceam ca nu avem pe cine pune in loc ca acolo e gaura mare dar ca nu a venit Grigore ......

Tu chiar vorbesti serios? :)) Tu te uiti macar ce se intampla la Rapid?! Crezi ca daca isi dedicau cateva luni din viata lor pretioasa in care au castigat sute de mii de euro, acesti mercenari, pentru echipa care i-a crescut?! Lazar, Grigore, Nicolae puteau salva clubul asta, doar lui Sapunaru ii pasa cu adevarat. Daca mai retrogradam odata probabil vom falimenta si tie iti pasa de Dinamo si alte prostii. Si ce acoperire avem la mijloc?? Coimbra si Kikas? :)) Vom fi jucati in picioare meci de meci la fel ca in tur, pacat...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează