FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, VINERI, 21 NOIEMBRIE, ORA 20:30, LOOKTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Constantin Anghelache a vorbit despre numirea lui Ionel Dănciulescu în funcţia de antrenor: "Este îmbucurător pentru jucători"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 18:54

Ionel Dănciulescu a fost numit antrenor principal al echipei Dinamo, iar Constantin Anghelache, preşedintele clubului, are încredere în fostul atacant.

“Dănciulescu a fost mereu în echipa lui Dinamo şi cunoaşte toţi jucătorii. El a rămas în preajma formaţiei şi acum conduce antrenamentele. E îmbucurător pentru jucători că el se şi antrenează cot la cot cu ei”, a declarat Anghelache la Dolce Sport.

Primul meci al lui Ionel Dănciulescu pe banca tehnică a lui Dinamo va fi cel de la Gaz Metan, vineri, ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
costi.ionut
costi.ionut  •  21 Noiembrie 2014, 14:22

Anghelache tu-ti ceapa matii, aduceti-l in sl00b00z pe Rednic,ce tot va zgarciti atata in p0000la mea, voi spuneti ca vreti bine clubului dar sunteti mai rau ca ailalti de dinaintea voastra.

albub
albub  •  21 Noiembrie 2014, 10:51

angheLACHE! mai spune-ne una din aia, din puta gandirii tale,pe genul "Niciodata nu e tarziu, niciodata nu e devreme. Se face cand se intampla" :)) Rad eu dar nu-i rasul meu,cand vad cine conduce clubul...

reddogsv
reddogsv  •  21 Noiembrie 2014, 09:46

Rednic e cea mai buna varianta la Dinamo dar nu cred ca va veni doar in cazul in care se va satura sa someze prea mult. El nu vine pe orice bani si orice lot si mai presus de toate nu se pliaza pe profilul ,,conservator'' al lui Lake

Vezi toate comentariile (14)
Comentează