FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Constantin Anghelache îi răspunde lui Srgian Luchin: ”O voi face publică şi va regreta!”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 18:36

Constantin Anghelache, preşedintele celor de la Dinamo, i-a răspuns lui Srgian Luchin, după ce fundaşul Stelei îl atacase în urmă cu o săptămînă, dezvăluind că din cauza sa a fost nevoit să plece din ”Ştefan cel Mare”.
"În iarnă am avut discuţii suficient de clare cu domnul Luchin. A făcut o cerere de o pagină în care scria că nu mai vrea să rămînă sub nici o formă la Dinamo. Mă ruga să acceptăm rezilierea contractului pentru a pleca la un club care nu doreşte să plătească bani pentru transferul lui.

A precizat că renunţă la nişte restanţe financiare şi apoi a plecat în condiţii corecte. Sper ca oamenii de la club să pună la dispoziţie cererea olografă în care să se vadă exact ce a scris el, pentru că acel document există. Atunci Luchin va regreta”, a spus Constantin Anghelache la DolceSport.

Citeşte şi: Srgian Luchin îl atacă pe Constantin Anghelache: "Un ipocrit, crede că toţi în jurul lui sînt proşti!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (74)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:27

una peste alta, multumim stelistilor, adevarati sau nu, pentru prezenta zilnica..)) si acum, sa strigam cu totii la unison : FORZA DINAMO FOR EVER !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:26
Postat de unico_biancorossi pe 05 August 2014, 23:00

incerca cu fluierul fermecat.>)) sau cu bata magica..))

..))) spui oae, spui totul..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:25
Postat de zecs93 pe 06 August 2014, 03:40

Daca nu va face ca Anghelache, Luchin va fi saltat cu duba si batut de comunisti in pulane :)))) ce minte pe 5telisti astea doamne :))))))))))))

..)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (74)
Comentează