FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME

Constantin Bucur: "Îmi aranjează mie altcineva meciurile şi nu ştiu eu?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Constantin Bucur, preşedintele celor de la Gloria Buzău, spune că l-a umflat rîsul cînd a citit stenogramele în această dimineaţă.

"Îmi aranjează mie altcineva meciurile? În ciuda prieteniei cu Gigi Becali, pe teren am fost mereu duşmani cu cei de la Steaua. Nu ştiu ce sînt cu stenogramele acestea. M-a umflat rîsul cînd am citit. Eu jur pe Biblie că în viaţa mea n-am făcut aranjamente.

Dacă arbitrajul ne va fi şi în retur defavorabil, eu mă voi retrage din fotbal. Cu Steaua ne-au lăsat să jucăm că ziceau că le dăm meciul. Am jucat pe teren şi mereu le-am luat puncte. Am renunţat la Liţu, Tudose şi Bicfalvi ca să nu mai fim numiţi «Steluţa»", a spus Constantin Bucur la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  06 Februarie 2009, 16:49

Dar pe Bunica de ce l-ai dat afara, ba, cinstitule ? Si Beeeekali se jura mai demult pe Biblie si se vede acum care era realitatea !

 •  06 Februarie 2009, 16:03

4-0 sau 5-0 in campionatul trecut? cate ti-a dat steaua in finalul sezonului trecut, ca eu nu mai tin minte.

 •  06 Februarie 2009, 15:49

nu stiu de ce ,dar omul asta mi se pare cat de cat onorabil,cat si echipa pe care o conduce

Vezi toate comentariile (3)
Comentează