FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Constantin Budescu nu crede că derby-ul cu Steaua e decisiv: "N-ar fi o tragedie dacă am pierde"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 14:32

Constantin Budescu, căpitanul celor de la Astra Giurgiu, crede că echipa sa poate provoca o nouă surpriză în faţa Stelei, după ce în ultimele luni a reuşit să cîştige Cupa României şi Supercupa în faţa "roş-albaştrilor".
“Avem aşteptări mari, sperăm să facem meci bun şi să obţinem punct sau puncte cu ei. Avem un oarecare avantaj moral după ce i-am învins în Cupă şi Supercupă si sperăm să facem un meci bun, mai ales că în ultimul timp nu am prea reuşit asta.

Nu este o atmosferă extraordinară după înfrîngerea cu Mioveniul, dar am trecut peste acest moment. Acum nu mai contează, nu se mai întoarce nimic şi ne concentrăm pe ce va fi. N-ar fi o tragedie dacă am pierde, dar o să fie un meci pe care încercăm să-l cîştigăm. O să vedem dacă vom putea sau nu”, a spus Constantin Budescu la Look TV.

...despre eliminarea din Cupă: “Probabil a fost un accident, au cîştigat cei de la Mioveni. Noi am practicat un joc mai slab, iar ei au învins. Nu ştim nici noi ce se întîmplă, din păcate am avut nişte meciuri mai puţin bune. Important e să ne revenim"

Meciul dintre Steaua şi Astra va avea loc în această seară, de la ora 21:00, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Septembrie 2014, 03:05
Postat de unico_biancorossi pe 29 Septembrie 2014, 03:05

uite ca n-au pierdut. a fost 0-0.

ps - ba chiar au avut o sumedenie de ocazi, mai ales in R 1.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Septembrie 2014, 03:05

uite ca n-au pierdut. a fost 0-0.

nik1975
nik1975  •  28 Septembrie 2014, 15:58

pai daca ati Pica in B n-ar fi o tragedie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează