FOTBAL  »  Superliga  »  MAREA MAHMUREALĂ III

"Consumatori" cu bun simţ » Nikolici şi Matei l-au despăgubit pe taximetrist :D

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 15 octombrie 2012 22:40

Chiar dacă erau atît de beţi în cît au vomitat pe uşa taxiului care-i ducea acasă, Stefan Nikolici şi Gabi Matei l-au despăgubit pe şofer.

Dacă fundaşul nu a cauzat prea multe pagube, muntenegreanul a lăsat urme pe portiera din spate a maşinii, după ce a vomitat pe geam. Fiind mai puţin afectat ca Nikolici, Gabi Matei şi-a dat seama de problemele pe care i le-au făcut taximetristului şi i-a oferit suficienţi bani pentru a-şi duce vehiculul la spălătorie.

"N-a fost ceva şocant, sînt obişnuit. Cred că Matei era mai conştient ca Nikolici. La prima vedere nu mi-am dat seama că sînt jucătorii Stelei. Eu i-am tratat ca pe nişte oameni obişnuiţi. Băieţii m-au rugat să opresc de trei ori pentru că le era rău.

Au fost civilizaţi, nu mi-au vomitat în maşină. Matei a fost chiar un gentleman, mi-a dat ceva în plus ca să îmi spăl maşina", a povestit taximetristul care i-a dus acasă pe jucători la Cancan TV.

Citeşte şi: VIDEO Marea mahmureală III » Steliştii s-au îmbătat din nou. Ce măsuri va lua Gigi Becali împotriva lor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  16 Octombrie 2012, 00:14
Postat de joaquin pe 15 Octombrie 2012, 23:23

Daca e adevarat ce spui ca jjegosul de taximetrist avea tarif de 3,5 lei , in locul lui Nikolici boram IN masina , iar in locul lui Matei ma si caccam pe bancheta din spate !

Noi nu !

daveroirl
daveroirl  •  16 Octombrie 2012, 00:13
Postat de bluearth pe 15 Octombrie 2012, 22:48

a primit si soferul sa vorbeasca de bine...ma mir ca nu a spus ca n-a vomat nimeni si cei doi erau trezi si au stat intr-un picior inainte sa urce in taxi

iar mori de grija altuia mongolez vanzator de buruiene in piata mica din Tg Ocna!?

drunk_driver
drunk_driver  •  15 Octombrie 2012, 23:26
Postat de imperator pe 15 Octombrie 2012, 23:17

Mai bine vomitau pe el ! : ))

Se murdarea voma :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează