FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Continuă circul! Au fost dezvăluite noi documente primite de Mititelu de la Rotaru, iar Șiman a fost deconspirat! Reacția celor de la CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2015 18:44

Ediție.ro a publicat alte documente trimise de Mihai Rotaru către Adrian Mititelu pentru a-l convinge să preia conducerea clubului CS U Craiova.

De asemenea, ziarul din Craiova confirmă informația oferită de GSP.RO din urmă cu cîteva zile, atunci cînd a fost anunțat faptul că Vasile Șiman l-a reprezentat pe Rotaru la negocierile cu șeful Universității Craiova, Adrian Mititelu.

Atunci, Vasile Șiman a fost contactat de GSP.RO, iar acesta a infirmat acest lucru.

Mai jos este un link cu trimitere către documentele care conțin cheltuielile efectuate de CS U Craiova în perioada 2013-2015, plus obiectele de inventar.

CLICK AICI!

CS U dă replica: "Nu putem vinde omului care a făcut cel mai mult rău fotbalului craiovean"

CS U Craiova a dat replica după ce Adrian Mititelu a anunțat că șefii clubului vor să-i vîndă clubul: 

"Universitatea Craiova a decis să răspundă articolelor apărute în presă privitoare la o ipotetică vînzarea a echipei de fotbal către un personaj local.

Clubul nostru face precizarea că nimeni din conducere sau acționariat, personal sau prin reprezentanți, nu s-a întîlnit cu cineva avînd drept scop vânzarea echipei de fotbal Universitatea Craiova. În primul rînd pentru că nu și-ar permite din punct de vedere moral, întrucît Universitatea Craiova este un bun al întregii comunități, al Olteniei, nu poate aparține unui singur om.

Și mai ales unuia care nu a înțeles niciodată această stare de spirit specifică oltenilor, dar care a încercat să o confiște.Proiectul renașterii fotbalului craiovean are, așa cum am precizat în repetate rânduri, drept principal obiectiv reînvierea spiritului alb-albastru.

Redarea mîndriei și demnității suporterilor olteni! Ori, în aceste condiții, cum s-ar putea gîndi cineva, chiar și ipotetic, că Universitatea Craiova ar putea fi vîndută celui care a făcut cel mai mare rău fotbalului craiovean?

Cel care a mutat echipa din oraș, care a oprit proprii suporteri în drum spre București, nepermițîndu-le să intre în "Ștefan cel Mare" pentru a susține echipa, care a dezafiliat, falimentat și desființat clubul. Cum ar putea fi aceasta calea spre performanță, spre revenirea Băniei în elita fotbalului continental, acolo unde ne dorim cu toții să ajungă?

Totodată, menționăm că cele două tabele prezentate ca fiind top-secret puteau fi obținute ușor de la instituțiile statului, companii de asigurări, companii de audit, frf, lpf etc", se notează în comunicatul de pe site-ul celor de la CS U Craiova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
danyla
danyla  •  27 Iunie 2015, 09:05

Mihai Gheorghe Ce dovada ??? ... Unde e dovada ??? ... Este vorba despre niste documente provenite de la departamentul contabil al CSU si SUSTRASE de catre un delicvent boovean care lucreaza la ANAF sau la alta institutie a statului la care sunt depuse actele firmelor. Aceste documente nu sunt publice, iar extragerea lor de la dosar constituie un DELICT GRAV !!! ... In concluzie GSP publica acte oficiale pentru care ziarul editie speciala nu a facut o cerere pentru ca aceste acte sa-i fie incredintate de catre institutiile statului. GSP - ziarul delicventilor !!! ... Daca Mititelu publica maine in editie o poza cu chilotii lui Rotaru, GSP ii pune imediat pe prima pagina ??? ... emoticon smile emoticon smile emoticon smile

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2015, 08:51
Postat de Marius Radulescu pe 26 Iunie 2015, 23:50

Doamne...ce sa vīnda și cui sa vīnda???chiar dacă ar vrea sa vândă nu are cui..ăsta e sărac lipit pamantu:))).. II prinde bine publicitatea ăsta la boovean așa crede lumea ca are bani și mai escrocheaza și el pe cineva:)))...

e plina 'fruntea' romaniei de caricaturi.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 Iunie 2015, 03:10

MUICAAAAAA.. HAIDETI SA VA INTREB CEVA...CE FACI CU O FIRMA PRIN CARE AI FURAT SAU SPALAT BANI SI CU MULTE DATORII LA STAT? O DAI GRATIS UNUI TERCHEA BERCHEA CARE N ARE NIMIC SI NU POATE FI EXECUTAT NEAVAND CE SA I FIE LUAT? ASA.... MULTE...POPULEAZA ROMANIA...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează