FOTBAL  »  Superliga  »  GREVĂ

Continuă greva începută ieri » Derby-ul din etapa viitoare este în pericol

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 17:51

Zilele de marţi şi miercuri au fost primele în care fotbaliştii lui CFR Cluj nu s-au antrenat normal, ci au jucat doar tenis cu piciorul.

Jucătorii sînt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile de 5 luni, iar reprezentanţii acestora, Rada şi Tade, s-au dus în biroul preşedintelui Iuliu Mureşan, însă n-au primit răspunsurile pe care le aşteptau.

Deşi CFR Cluj va juca împotriva lui Dinamo, sîmbătă, mai mulţi fotbalişti ai ardelenilor se gîndesc deja să-şi depună memorii pentru a rămîne liberi de contract, anunţă stiridesport.ro.

Citeşte şi: Mari probleme la CFR Cluj! Cei mai importanţi jucători s-au revoltat înaintea meciului cu Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
zidane92
zidane92  •  16 Octombrie 2014, 12:20

Au trecut 2 zile de greva si valahul inca nu a pus greva pe seama domnului profesor Anghelache? Ce s-a intamplat,au descoperit astia la Balaceanca,medicamente noi?

elsopotyi
elsopotyi  •  16 Octombrie 2014, 10:31

E trist.Daca E ASA SA SE DESFINTEZE, SI AM TERMINAT CIRCUL.Ce supoerter poti fi la echipe care in loc de joaca fac ba joc, ba nu, ba am bani, ba nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Sa fie 6 -8 echipe dar fara circ.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 06:20
Postat de daniaania pe 15 Octombrie 2014, 19:27

Nu stim nimic sigur inca..se vb mult aiurea. Pana nu iese un oficial de la CFR sa zica, sunt numai speculatii de presa..

este posibil si asa ceva. dar, de regula, nu faci foc pana nu iese fum.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close