FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Continuă ofensiva la adresa MApN-ului! Șefii Stelei ies din nou la atac: "Să spună clar că nu le place fața lui Becali"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2015 22:23

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, continuă atacurile la adresa celor de la MApN care refuză sub orice formă să negocieze cu Steaua în privința stadionului și a siglei. 

„Eu cred că noul ministru trebuie să tranșeze lucrurile și asta de la început! Eu cred că într-o lună de zile ar trebui să se informeze ce se întîmplă cu această bază sportivă și să ia o hotărîre.

Trebuie să iasă public și să spună clar: nu mai dăm baza lui Gigi Becali, nu ne place fața lui! Nu vrem să-i dăm stadionul și cu asta, basta!. Sau poate nu le place fața lui Duckadam sau a lui Argăseală, sau mai știu eu cui.

Acum nu ai cu cine să comunici, pur și simplu nu ai cu cine. Pînă acum s-au făcut o grămadă de demersuri și ne-am gîndit că va exista o înțelegere. Cred că cei care au puterea de a hotărî nu dau un OK și nu ai nici măcar de unde să afli ce ai de făcut.

Ceilalți care sînt subordonați, săracii nu pot să ia nici o hotărîre! Din păcate, sîntem într-o nebuloasă totală și e clar că cineva nu dorește ca noi să revenim acolo. Asta e România!", a spus fostul portar al Stelei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  18 Noiembrie 2015, 07:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  18 Noiembrie 2015, 07:22

Oprea a fost ministru la MAI...INTERNE

zecs93
zecs93  •  18 Noiembrie 2015, 00:19

Acuma fcsbisti au speranta ca daca nu mai e oprea ministru la aparare o sa primeasca astea baza de pregatire pe ochi frumosi, cine stie, probabil noul ministru al lui ciolos de la aparare o fi fcsbist :)))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează