FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Continuă problemele de la Petrolul! Atacanții prahovenilor dispar unul cîte unul

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 10:32

FC Petrolul are mari probleme în compartimentul ofensiv unde Constantin Schumacher nu se poate baza pe aportul a doi oameni de bază.

Sofian Moussa reclamă probleme financiare cu formaţia ploieşteană şi nu s-a alăturat încă lotului condus de Constantin Schumacher.

Pe de altă parte, Toto Tamuz este accidentat şi nu intră, pe moment, în planurile antrenorului aşa cum nu o poate face nici Michelle Paolucci, achiziţia din această iarnă care este răcit şi nu a putut bifa niciun minut în cele două amicale de pînă acum.

Clubul ploieştean s-a despărţit de Alexandru Chiriţă, mijlocaşul de 20 de ani căruia i s-a reziliat contractul cu gruparea petrolistă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  19 Ianuarie 2016, 11:41

Pai cum...au adus spuma europei din liga 1 din Franta si jucatorii pleaca pentru ca nu sunt platiti???? FRF si LPF ce pazesC, DNA ce pazeste?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează