FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Continuă răboiul Astra - Steaua: "Nu avem ce să facem cu jucători de la ei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 14:10

Ieri, Mirel Rădoi, antrenorul Stelei a spus că cei de la Astra nu au forța financiară necesară de a cumpăra jucători de la Steaua.

Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei, i-a dat azi replica lui Rădoi și spune că giurgiuvenii nu vor jucători de la roș-albaștri.

"Nu avem nevoie de jucători de la Steaua. Nu ne trebuie și nu avem ce să facem cu ei. Fotbaliștii pe care îi avem la Astra sînt mai valoroși decît cei de la Steaua. Nu ne interesează nici Alcenat și nici Tade", a spus Lazăr la televiziunea sportro.

Citește și: Noi dezvăluiri despre situația lui Rădoi: "Nu poate fi nici director sportiv! Cea mai mare calitate a lui este aceea că e finul lui Becali"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
124147444589181
Derrick Chu  •  02 Octombrie 2015, 16:31

Ah, sa vezi, "răboiul" asta pana la urma degenereaza in război! Si mai se mira Tontolan acu' vreo doua luni "ca de ce ne injura utilizatorii chiar pe pagina noastre de web?" Pen'ca nu scrieti ca lumea, d-aia va injura utilizatorii. Hai ca asta for doer o eroare de claviatura, dar pe zi aveti cel putin zece greseli strigatoare de gramatica. Ca sa nu mai vorbim de stil, logica, etc etc. De exemplu, il injurati pe Radoi pe motiv ca nu are licenta. Dar voua cine v-a dat licenta sa scrieti la ziar? Aparent, orice mizgalici are voie sa bage tare cu articole, penseuri, samd. Grosolan, domnilor jurnalisti, grosolan...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Octombrie 2015, 16:15

Păi, ce nevoie să aibă Astra de Alcenat sau Tade? Ei îl au pe Colțescu, care-i mai valoros decât toți...

dorel999
dorel999  •  02 Octombrie 2015, 15:53
Postat de kulcsar pe 02 Octombrie 2015, 15:05

Costel lazar ca si dani coman sa vorbeasca atunci cand or sa conteze macar putin ,ca si oficiali ai clubului Astra.Toata lumea stie ca ei sunt doar de decor ,ca asa cere organigrama.Nu au drept de semnatura sau daca au semneaza ca primarul dupa ce suna telefonul de la Niculae.In afara de patron singurul care are ceva autoritate laAstra este Sumudica.Cei doi mai sus mentionati nu sunt altceva decat niste oameni de paie.Ceea ce nu e cazul lui Radoi,care cu sau fara licenta are mana libera sa faca ce vrea.

Subscriu :D .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează