FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Continuă scandalul dintre componenții "Generației '86" » Duckadam răspunde după ce a fost atacat de Bărbulescu: "Așa suntem noi, românii"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 18:06

Membrii generației "Steaua 1986" continuă să se certe. De această dată nu mai e vorba de numele echipei, ci de renta viageră primită de jucătorii care au câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Ilie Bărbulescu i-a reproșat lui Helmuth Duckadam că din cauza lui n-a mai primit rentă viageră, iar fostul portar a răspuns astăzi.

"Generația '86 s-a rupt în două, pentru că unii au reuşit să se descurce mai departe, alţii nu. Legat de acea rentă, am primit un telefon să ne facem dosarele, de la Carmen Tocală, că avem şanse să primim rentă de personalitate.

Am dat telefoane la Bărbulescu, Bălan, Radu II, Pistol, şapte inşi erau, şi le-am spus să-şi facă dosarele. Împreună cu soţia mea am făcut toate aceste dosare şi le-am depus. În primă faza trebuia să existe locuri vacante, iar în momentul când cineva deceda, altcineva venea în locul respectivului.

Eu am fost ales printre primii, pentru că îndeplineam aproape toate criteriile. Cum suntem noi, românii, am făcut nişte declaraţii şi am deranjat conducerea Academiei Române, care a spus că nu mai dă mai departe nimic. Ce vină am eu? De Bălan mi-a părut cel mai rău", a declarat Duckadam la Radio Sport Total FM.

"Am tot tăcut. Am trecut cu vederea ce a făcut şi cu dosarele alea de rentă viageră. El a fost băiat deştept şi primeşte, iar noi am rămas ca proștii. Nu mai vreau să vorbesc. A spus că rezolvă el. Ce a rezolvat?"
Ilie Bărbulescu pentru GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
roja_azul76
roja_azul76  •  23 Ianuarie 2017, 11:19
Postat de catalynn pe 23 Ianuarie 2017, 06:16

Io-s stelist de prin '78-'79, eram inca la grădinița dar imi mai amintesc ca Tata Puiu jeneralu' inca mai juca, Marcel Răducanu nu fugise iar in poarta era Iordache ... Si tocmai pt ca generatia de aur cu care am crescut io, cea care a castigat CCE in '86 nu are absolut nimic de-a face cu transhumanta in timp ce tu te ploconești la jiji cel milostiv nu vad cum ti-as putea spune altfel decat jijist. Cum dupa schisma tu te vei duce la meciuri in Mogoșoaia sau Berceni iar eu in Ghencea ti-as spune sportingist insa nu suna ... românește :-))) Ai facut alegerea, de buna voie si nesilit de nimeni, nu vad pt ce te deranjeaza ca iti zic jijist?! Nu te obosi sa imi zici talpanist, am spus cu mândrie ca sunt fan Talpan începând cu 21 dec 2016 data la care a castigat pt CSA procesul cu FCSB de la CAB. Nu doar ca sunt fan Talpan, insa imi pare rau ca nu avem mai muIti oameni dedicați cauzei precum domnul Talpan, CSA e plin de băgători de seama dintre care unii miros rau de tot a produse lactate tradiționale, înclusiv acel jeneral Roșu, acum pensionar ....

Nu pot să sa cred ca un suporter stelist,unul adevarat,ar renunța cu atata usurinta la 13 ani din istoria Stelei in schimbul unor promisiuni venite din partea unui frustrat si a unor foste glorii ale Stelei dornice sa se răzbune din diverse motive pe actualul patron.Nu ma impresionează demonstratia de "forta" a "profesorului" Bumbescu alergând prin zăpadă cu acei pusti.Este frecție la picior de lemn,de la vorbe la fapte este o distanta enorma.Te las pe tine sa te îmbeți cu apa rece ,iar eu ,cum ti-am mai spus,prefer sa savureaz șampania pentru titlul 27.

sexilian
sexilian  •  23 Ianuarie 2017, 10:45

poate argatul cel mai stiut in lume vrea ca obedienta lui sa-i fie urmata......

819602521427859
Stancu Florin  •  23 Ianuarie 2017, 08:42

Helmuteee!...spre deosebire de alții, tu eşti băiat dăştept si te descurci...mi-e milă de tine, vai mama ta, imbatraneşti f. URAT:))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează