FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă tensiunile între Dinamo și Penedo! Șefii se simt jigniți și-l vor amenda » Ce sumă are de plătit portarul

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 13:25

Dinamo nu mai știe nimic de portarul Jaime Penedo, 36 de ani, acesta nu și-a anunțat prezența în cantonamentul de la Limassol, iar șefii ”câinilor” îi contorizează portarului zilele lipsă pentru a-l amenda.

După serialele Palici și Nistor, Dinamo lansează o altă telenovelă de succes, " Jaime Penedo". Portarul nu a venit la reunirea echipei de pe 8 ianuarie, oficialii dinamoviști au anunțat că panamezul e învoit până pe 12, dar goalkeeper-ul a continuat să nu dea niciun semn, așa că va fi amendat pentru fiecare zi cu câte 500 de euro. Până azi s-au strâns 2.000 de euro, iar conform surselor GSP, managementul dinamovist nu va face nicio concesie pentru că atitudinea portarului este considerată una jignitoare.

Prelungire cu cântec

Internaționalul din America Centrală a avut mai multe negocieri cu Negoiță pentru prelungirea contractului ajuns în ultimele șase luni, fără succes însă. Panamezul ar vrea 100.000 de euro din totalul de 200.000 de euro cât ar urma să primească clubul de la FIFA în baza faptului că Penedo va juca la CM din Rusia.

Finanțatorul dinamovist a refuzat vehement această variantă, iar jucătorul i-a transmis că nu se va prezenta la reunire. Contactat de GSP în urmă cu câteva zile, portarul și-a motivat pueril absența: "M-am intoxicat cu fructe de mare, iar acum sunt în spital, pe perfuzii. Sper să mă stabilizez cât mai repede posibil și să mă recuperez rapid pentru a venit la pregătiri".

De fapt, conform surselor Gazetei, totul este un joc psihologic pe care portarul îl joacă pentru a obține cât mai mulți bani de la Ionuț Negoiță. Reporterii Gazetei au încercat ieri să-l sune pe portarul panamez, dar acesta are telefonul închis.

Portarii "câinilor", în acest moment, sunt Laurențiu Brănescu, Vlad Muțiu și Mihai Eșanu. Vasile Miriuță a început deja să mai caute variante și a discutat cu Mihai Mincă, 33 de ani, ex-CFR. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
zorrozabal
zorrozabal  •  16 Ianuarie 2018, 18:39

Daca nu citesti tot!Nu vezi ca scrie, ca Miriuta vrea sa il aduca pe Minca?De la CFR Cluj!

mosvasile
mosvasile  •  16 Ianuarie 2018, 18:36

Dinamo se autodistruge!Un portar mai de Doamne ajuta avea si Dinamo si caricatura aia de "antrenor"vrea sa il amendeze!

kwd2015
kwd2015  •  16 Ianuarie 2018, 18:07

Salveaza si neghinita 5000 de euro. Ca si asa e fomist

Vezi toate comentariile (4)
Comentează