FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Continuă veștile proaste după ce echipa a retrogradat în Liga a doua: "Ori ni se acceptă planul de reorganizare, ori intrăm în faliment"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 18:34

ASA Târgu Mureș, vicecampioană a României în sezonul 2014-2015, a retrogradat în liga secundă, iar veștile proaste continuă să apară pentru echipa ardeleană. 

Cristian Cherteș, directorul general al echipei mureșene, a declarat că echipa e în pericol de faliment dacă judecătorii nu vor aproba planul de reorganizare. 

"Păcat că s-a terminat așa. Vom pleca la un nou drum și sperăm să revenim cât mai repede în Liga 1. Ne bucurăm, totuși, că am reușit să ducem acest sezon până la capăt. 

Am discutat cu domnul Ganea (n.r. Ionel Ganea, tehnicianul echipei) și ne-am înțeles să continuăm și în sezonul următor. Urmează să semnăm un nou contract.

În continuare avem un blocaj financiar și ne judecăm. Este vorba despre 70 de miliarde de lei vechi, aceștia fiind banii noștri din drepturile TV și din anumite transferuri, dar sunt blocați în conturi de ANAF. Din cauza acestei probleme financiare s-a ajuns aici, pentru că dacă nu ai bani nu poți să faci o echipă care să se mențină măcar în prima ligă.

Marți se judecă cererea noastră pentru planul de reorganizare. Sperăm să primim o veste bună, ca să putem să luptăm imediat pentru revenirea în Liga 1. Ori primim acceptul, ori intrăm în faliment, altă veste nu vom primi. Din informațiile noastre, șansele de intrare în faliment sunt aproape inexistente", a declarat Cristian Cherteș, conform Radio Sport Total FM. 

ASA Târgu Mureș a terminat sezonul pe ultimul loc, retrogradând în liga secundă după trei ani petrecuți pe prima scenă fotbalistică din România. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
nebraska
nebraska  •  05 Iunie 2017, 21:46
Postat de nea_vanea.60 pe 05 Iunie 2017, 19:38

faliment! asta merita acest "club"

Este ca esti prost?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 Iunie 2017, 19:38

faliment! asta merita acest "club"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează