FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 0-0

Ivan cel groaznic! Fotbalistul - mândrie al CraiOlguței decade pe meci ce trece » Notele jucătorilor la Dinamo - CS U

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 08:56

Dinamo și CSU Craiova au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din etapa a doua din play-off și au șanse destul de mici la câștigarea campionatului.

Partida a fost una echilibrată, iar ambele echipe și-au împărțit momentele bune, având ocazii clare de a marca.

Cei mai buni jucători de la Dinamo au fost fundașul Mihai Popescu și mijlocașul Azer Busuladzici, ambii primind nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. Fundașul, titularizat în locul lui Dielna, continuă forma bună arătată în meciul cu Viitorul.

La polul opus s-au aflat Hanca, Nemec, Palici și Rivaldinho. Aceștia au avut evoluții dezamăgitoare și au fost notați cu 5 de Gazeta Sporturilor.

Cei mai buni jucători de la CSU Craiova au fost Bancu, Popov și Screciu, care au primit 7, iar Andrei Ivan a luat ce mai mică notă a meciului, 4, prelungindu-și seria meciurilor foarte slabe din ultima perioadă. Atacantul plătește pentru ratările uriașe contra "câinilor". În ultimele două sezone din Liga 1, doar o echipă din top 6, Dinamo, a încasat gol de la Andrei Ivan.

clipboard01

2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  20 Martie 2017, 13:23

Off statisticile astea... Ivan a obtinut si niste penaltyuri iar daca am pune la socoteala si offside-urile imaginare cand a fost oprit din actiune., sau recuperarile pe le face la numeroasele faze de aparare? Cert este ca Ivan are o viteza in plus fata de adversari, e redutabil si in duelurile fizice, incat pe partea pe care joaca el adversarele isi iau masuri speciale - e greu sa-l marchezi, este greu si sa-l faultezi - si face foarte bine "ambele faze". Finalizarea il strica (pe moment) dar oricum este mult peste cota campionatului nostru. Hagi, la orice referire la alti jucatori din Liga I(chiar si sambata, dupa victoria cu FCSB), incepe cu Ivan... Deci, are de unde "sa decada" si, mai ales, "are cu ce" sa urce...

106683413108068
Francisc Dascal  •  20 Martie 2017, 11:48

HAI GAZETARASILOR CA ACUM 2 LUNI ERA NUMIT A.IVAN VEDETA NATIONALEI,DE ASTA DRAGILOR NU SARITI IN SUS DUPA 2CENTRARI REUSITE SI O PASA DE 5 METRI.ASTEPTATI CU RABDARE CONSTANTA FIECARUI JUCATOR MECI DE MECI,DUPA UN SEZON CONSTANT BUN POTI VORBI DESPRE UN POSIBIL TALENT DAR IN NICIUN CAZ DE VEDETE.VEDETELE LE GAZESTI GAZETARULE IN ALTE CAMPIONATE,DAR NU IN CORUPTA LIGA1.

cainelup
cainelup  •  20 Martie 2017, 10:28

Ivan ala e exact stilul lui Alexe, prezent si el aseara in tribuna, rata tot si ala si visa nonstop transferuri in strainatate. Cat despre Dinamo, astia iar nu bat nimic in playoff. In afara de Popescu toti au fost niste ciume, iar Nistor, Bumba, Palici si Hanca au fost atat de prosti, ca-ti venea sa-i iei la bataie. I-a incomodat mingea tot meciul, au stricat toate fazele care treceau pe la ei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close