FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-1

Contra a fost foarte agitat după Dinamo - Gaz Metan 3-1: "Dacă vom juca așa la Cluj, CFR ne va da cu terenul în cap" » S-a tăiat la mână, de nervi!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 23:20

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, s-a arătat dezamăgit de jocul echipei sale în victoria cu Gaz Metan, scor 3-1, și le atrage atenția jucătorilor în ceea ce privește meciul din etapa viitoare, cu CFR Cluj. 

"A fost foarte greu să ne revenim după meciul cu Bilbao. Am văzut azi că jucătorii și-au revenit greu din punct de vedere moral. Abia în a doua repriză am închis jocul, după intrarea lui Hanca.

Am lăsat-o pe Gaz Metan Mediaș să-și creeze foarte multe ocazii și asta mă preocupă. Mai avem mult de muncă. Joi, dacă ne prezentăm așa la Cluj, ne dau cu terenul în cap!

Albin a fost supărat când a ieșit de pe teren pentru că n-a făcut meciul pe care se aștepta să-l facă", a declarat Contra la Look tv.

"Sergiu Hanca a intrat foarte bine în meci. Am vorbit cu el înainte și i-am spus că aceste opinii negative nu trebuie să-l influențeze și că trebuie să arate jocul pe care l-a făcut sezonul trecut"
Cosmin Contra

Cosmin Contra a apărut la interviurile de după meci bandajat la mâna dreaptă: "Am lovit ceva de supărare și m-am tăiat la un deget. M-a supărat totul azi".

"Ne așteptam să fie un meci dificil cu Dinamo, dar am simțit că putem mai mult. Am întâlnit Dinamo într-o zi mai slabă. Știam că ei vor avea ceva probleme, pentru că în ultimele două deplasări de aici am plecat cu două puncte. Mă supără faptul că nu marcăm când avem ocazii foarte mari.

Din păcate l-am pierdut pe Golubovici. Așteptăm radiografia să vedem dacă e coasta fisurată"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 August 2017, 10:45

crisparea jucatorilor reflecta managementul relational defectuos pe care foarte probabil il face Contra . iar lucrul asta e valabil oriunde la orice echipa . Agitatul asta de Contra daca s-ar vedea ce manifestari are pe banca de rezerve probabil ca s-ar auto demite si s-ar interna urgent la un spital de nebuni . Insa datorita lipsei de cunostinte in magement sportiv si uman ale d-lui Negoita el va mai continua inca la Dinamo pana cand ,,rezultatelele " nu-l vor mai tine in functie .

919506084801375
Sandulescu Lucian  •  08 August 2017, 08:37
Postat de tonyys pe 08 August 2017, 07:00

Blat clasic - mediasul chiar vroia ii batea la scor aseara pe dinamo, insa a facut tot ce a putut sa nu marcheze pana la 3-0 pt. Dinamo

clasic *** esti amice :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1716493408582631
Robert Szi  •  08 August 2017, 07:29
Postat de danirovl pe 08 August 2017, 00:16

Meci de divizia c...incredibil!!! Nici o idee tactica pt dinamo!!!... ceva de curtea scolii. Daca salomao, nascimento, si costache lipsesc , dinamo e o echipa de locul 7-8. Or fi incercat ceva pt pariuri?!?!.. cine stie...

hahaha.. ai vazut chiajna-fcsb? a fost si mai plictisitor

Vezi toate comentariile (9)
Comentează