FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra a primit ultimatum din partea lui Mutu: "Până atunci trebuie să știm exact ce se va întâmpla"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 19:37

Adrian Mutu, managerul celor de la Dinamo, crede că echipa sa ar fi fost campioană în acest sezon dacă ar fi gestionat mai bine anumite partide din sezonul regulat.

"Acum trei luni am fost într-o situație foarte complicată, iar acum, jucăm în ultima etapă cu șanse la titlu. Într-adevăr, suntem frustrați pentru acest lucru. Dacă în sezonul regulat eram mai atenți cu echipele mici sau dacă îl aduceam pe Contra mai devreme, probabil eram campioni acum", crede Mutu. 

Managerul "câinilor" a dezvăluit că soarta lui Cosmin Contra se va decide până la finala Cupei Ligii, care va avea loc pe 20 mai. 

"Sunt totuși bucuros că echipa a ajuns să se bată la campionat până în ultima etapă, sunt bucuros de Cosmin, care sper că va rămâne lângă noi și în sezonul viitor. E foarte aproape de a semna

Clauza care îi permite să plece dacă apare o ofertă mai bună a avut-o peste tot pe unde a fost de-a lungul carierei. Domnul Negoiță are încredere în Cosmin, așa cum Contra trebuie să aibă încredere în Negoiță și în Dinamo

Sunt sigur că la anul ne luptăm la campionat și probabil că îl vom câștiga.  Până la momentul disputării finalei Cupei Ligii, trebuie să știm exact ce se va întâmpla cu antrenorul. Ori albă, ori neagră", a declarat Mutu, la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  12 Mai 2017, 01:21

Un lucru e sigur, pana se hotaraste Contra, fcValiza pierde si anul asta campionatul!:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează