FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra a renunțat la ei » Patru jucători de la Dinamo au părăsit cantonamentul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 11:12

Cu o săptămână înainte de finalul cantonamentului, Dinamo a renunțat la patru jucători.

Astfel, Andrei Tîrcoveanu, Mihai Popescu, Iustin Popescu și Alexandru Dulca au părăsit astăzi cantonamentul din Maribor.

Cel mai probabil, cei patru tineri vor fi împrumutați pentru a prinde cât mai multe minute și pentru a căpăta experiență, neintrând în planurile lui Contra pentru sezonul viitor.

  • Iustin Popescu este un portar de 23 de ani, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Unirea Tărlungeni.
  • Mihai Popescu este un fundaș central de 24 de ani, care în sezonul trecut a evoluat în 14 partide pentru echipa alb-roșie.
  • Andrei Tîrcoveanu, 20 de ani, evoluează ca mijlocaș central, crescut la Dinamo, și în sezonul trecut a evoluat doar în 3 meciuri la prima echipă.
  • Alexandru Dulca este un mijlocaș central de 19 ani, care a jucat la echipa sub19 ani a clubului, și a fost luat în acest cantonament de Contra pentru a se pregăti alături de prima echipă.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Iunie 2017, 23:41
Postat de zecs93 pe 28 Iunie 2017, 16:56

Jucam in Cupele Europene, nu poti juca cu Gradinita acolo ca ti-o iei grav !!!

in cupele europene vom juca cel mai probabil 2 meciui, in campionat peste 40. sa renunti la Tarcoveanu e pur si simplu o palma data fotbalului si viitorului fotbalului romanesc. Tin minte ca Danciu ne spunea la final de sezon ce surpriza va fi Tarcoveanu in acest nou sezon. Hai *** cu aceeasi strategie cu infuzie mercenari refuzati din toate partile, strategia cu care nu am luat titlu de 10 ani. astia chiar nu invata nimic. prefera sa-si faca mereu o echipa de locurile 3-6 in loc sa stea 2-3 la cutie si sa-si creasca nise generatii de jucatori tineri. Doar Dinamo Bucuresti iese campioana la U19 si arunca generaia aia la cosul de gunoi. Deja sunt prea scarbit. Petre, Tarcoveanu trebuiau sa aiba deja spre 50 de meciuri jucate la Dinamo deja..si sa fie titulari meci de meci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  28 Iunie 2017, 16:56
Postat de cpt.ahab pe 28 Iunie 2017, 11:49

Mihai Popescu și Târcoveanu?! Bănuiesc că vor fi utilizați niște obosiți care au nevoie de reșapare, în locul lor. Nu sună bine deloc.

Jucam in Cupele Europene, nu poti juca cu Gradinita acolo ca ti-o iei grav !!!

redbuldog
redbuldog  •  28 Iunie 2017, 14:40

Dah,e un concept nou pentru Dinamo,,marca'' Gurita si care trebuie laudat...are un lot numeric de jucatori de unde sa faca o selectie valorica,raman numai cei care vor performa si perfora portile de la *** din berjeni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează