FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

Contra a rupt tăcerea după plecarea de la Dinamo » Adevăratul motiv pentru care l-a exclus din lot pe Filip: "Trebuie să înțeleagă asta"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 19:52

Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, nu a rămas surprins de faptul că Steliano Filip a fost inclus în lotul alcătuit de Vasile Miriuță pentru derby-ul cu FCSB din această seară.

Totodată, actualul selecționer a dezvăluit motivele pentru care l-a lăsat pe Filip în afara lotului pentru meciul cu CSU Craiova, 2-2, ultima sa partidă pe banca lui Dinamo. 

"Nu mă surprinde că Filip e în primul «11». N-a fost în lot în meciul cu CSU Craiova pentru prestația pe care a avut-o în meciul cu ACS Poli Timișoara( n.r. scor 1-2) și pentru reacțiile pe care le-a avut la finalul meciului.

Filip trebuie să înțeleagă că n-a fost pedepsit, a fost lăsat acasă pentru a-și reveni după ratarea transferului în Turcia chiar în ultima zi de transferuri. A rămas foate dezamăgit și am hotărât să-l las acasă să se gândească mai bine asupra viitorului său.

Nu-mi explic forma slabă a unor jucători care anul trecut au avut evoluții foarte bune pentru Dinamo. Depinde doar de ei dacă vor trece peste această perioadă. Hanca are un caracter extraordinar, el își dorește imens să revină la evoluțiile din sezonul trecut", a declarat Contra, la TV Telekom Sport.

Citește și: Contra, lovitură pentru Dinamo cu o oră înaintea derby-ului cu FCSB: "Nu mai am niciun trecut dinamovist, voi privi echidistant meciul"

AICI poți urmări FCSB - Dinamo în format liveTEXT 

  • Derby de România e azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO. Partida poate fi urmărită în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
111971842877992
Florin Valeriu Ciobanu  •  26 Septembrie 2017, 07:21

Domnule Cosmin,din pacate pentru dumneavoastra,nu stiti sa fiti antrenor.Si argumentez simplu:conform lui Aristotel,"totul incepe si se termina cu organizarea".Ce fel de organizare este aceea cind dvs "alegeati "primul 11 aleatoriu,fara nici un fel de analiza prealabila a propriei echipe DAR MAI ALES A ADVERSARULUI?Cum?Dupa ureche?

demolarii
demolarii  •  24 Septembrie 2017, 21:42

Vom vedea ce coloana are Contra. Până acum a arătat că nu prea mai are. Putea cere să antreneze in paralel națională și pe Dinamo , macar până la pauză de iarna. Oare de ce nu a făcut-o?

geo.b.
geo.b.  •  24 Septembrie 2017, 21:40
Postat de geo.b. pe 24 Septembrie 2017, 21:38

Filip ar trebui sa fie dezamagit de prestatia lui,nu de transferul afara.

Chiar astazi a gafat-o din nou.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează