FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OSIJEK 1-4

Contra cere transferuri la Dinamo și anunță: "Dacă pleacă acest jucător, atunci putem să plecăm cu toții!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 22:15

Dinamo a pierdut, 1-4 cu NK Osijek, primul amical al verii, iar antrenorul Cosmin Contra așteaptă transferuri în tabăra "câinilor", pentru a se putea bate la titlu sezonul viitor.

Contra  a vorbit despre o eventuală plecare a golgeterului Adam Nemec, care a înscris unicul gol al roș-albilor cu croații (Detalii AICI).

"Se vede că avem nevoie de transferuri. Dacă nu vin întăriri, vom avea multe probleme, din toate punctele de vedere. Am jucători talentați, dar mai au de muncă. Trebuie să ne întărim serios în următoarele zile. Nu contează numărul, ci calitatea.

Eu nu știu să plece Nemec, din ce știu eu nu s-a pus problema, e jucătorul lui Dinamo, se pregătește bine, e cel mai important fotbalist din lot pe faza ofensivă. Dacă pleacă el, atunci putem să plecăm cu toții acasă!", a spus Contra la finalul meciului.

"E normal la astfel de meciuri, cu arbitri localnici, ca ei să ajute formațiile din zonă. Croații au fost mult mai pregătiți decât noi, ei joacă în Europa League săptâmâna viitoare, la noi a fost primul amical. Sunt și mai puternici fizic, au băgat prima garnitură"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Iunie 2017, 21:24

In general nu cred ca nici un jucator din liga 1 sa fie de neinlocuit. A plecat Rotariu si a venit Hanca. A plecat Gnohere si a venit Nemec, a plecat Anton si a venit Busu, a plecat Mevlija si a venit Dielna. A plecat Dielna si va juca foarte bine Popescu acolo. Nivelul e prea jos ca sa-ti pui problema ca X nu poate fi inlocuit cu succes chiar. Cand vien vorba de Nemec insa tind sa-i dau dreptate lui Contra. Nemec pe langa faptul ca este un amrcator inascut are si stiinta jocului aia care o dobandesti dupa ce joci prin fotbalul mare din vest...stiinte pe care nu cred ca o au 5 oameni in toata liga 1. In momentul de fata Nemec e chiar de neinlocuit. Ar trebui depus un efort sa-l tina pentru ca e un fel de cheie de bolta la ce stil are Dinamo cu atatea mingi direct pe varf. Daca il dai si aduci unul care nu stie sa faca ce face Nemec atunci chiar s-a dus dracu toata strategia, tot. In rest eu astept maxim 3 transferuri in aceasta vara pentru a pastra omogenitatea dobandita cu greu..dupa vreo 30 de etape in sezonul trecut daca nu si mai bine. Jucatorii astia au nevoie de macar inca un sezon sa joace in aproximativ acelasi sistem ca sa inchege relatii de echipa. Anton in locul lui Palici si un fundas central in locul lui Dielna si inca vreo 2 jucatori tineri promovati la prima echipa si e de ajuns. Altel iese iar ghiveci care are nevoie de trei sferturi de sezon ca sa se functioneze ca un tot unitar.

tonyys
tonyys  •  22 Iunie 2017, 08:52

Cosmin impotriva cere degeaba, negoita e falit.

tonyys
tonyys  •  22 Iunie 2017, 08:50

greu,greu pt. Dinamo fara hotzigan et comp.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează