FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

Contra e cu gândul la Dinamo până mâine » De cine îi place de la Craiova + cine ar putea fi căpitanul "câinilor" în meciul cu CSU

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 19:15

Ce vrea Cosmin Contra de la meciul cu Craiova, care ar putea fi ultimul la Dinamo? 

"Craiova e dinamică, foarte bine așezată pe teren, una dintre cele mai bune formații din România ca organizare, ca atitudine. Trebuie să jucăm foarte bine defensiv. Craiova mult mai bună în acest moment decât anul trecut. Prindem o echipă pe val, o echipă care joacă un fotbal total. Mie îmi place mult Mitriță, un jucător dezechilibrant.

Tridentul lor din față se mișcă în continuu, face un presing agresiv. Trebuie să câștigăm ca să spălăm rușinea după Timișoara", a comentat antrenorul.

În absența lui Steliano Filip, lăsat acasă din motive tehnice, Paul Anton este favorit să preia banderola, Jaime Penedo fiind opțiunea secundă.

"Banderola? Vedem, am timp până la meci, aștept de la cei care intră să-mi demonstreze că am fost nedrept cu ei, e normală rivalitatea între colegi", a comentat Contra.

"Guriță" a vorbit și despre vârfurile sale: "Am cupluri foarte bune în atac, nu le invidiez pe cele de la Steaua. Poate Nemec va fi titular, ca să avem continuitate, dar mă gândesc foarte mult și la Bokila din primul minut", a mărturisit acesta.

  • CSU Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, la Severin. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport 1 și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dvd1
dvd1  •  16 Septembrie 2017, 02:26

1 solist 100%. Nici nu se pune problema ca Dinamo sa ia ceva din acest meci. 1 pauza 1 final si sa zica merci Dinamo daca iau sub 4 goluri

pantokrator
pantokrator  •  16 Septembrie 2017, 02:15
Postat de crapatot pe 15 Septembrie 2017, 21:09

fcsb crapa :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  15 Septembrie 2017, 22:16
Postat de bakunin pe 15 Septembrie 2017, 21:51

***

S-a trezit vorbind prostul satului!:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează