FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra ezită să semneze cu Dinamo! Antrenorul face noi dezvăluiri: "Negoiță nu a încercat încă să mă convingă "

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 11:14

Contractul lui Cosmin Contra cu Dinamo va expira în vară, iar antrenorul ezită să semneze prelungirea, chiar dacă șefii echipei își doresc asta.

"Domnul Negoiță nu a încercat să mă convingă înainte de această pauză competițională să semnez. Nu știu dacă îmi prelungesc. Vom vedea ce discuții vor fi. Contează să câștigăm noi mâine.

Este foarte dificil să am familia în Spania și eu să lucrez în România. E foarte greu când ai doi copii, adolescenți, și nu poți să fii cu ei.

Acum își iau zborul și nu mai ai parte de ei. Am petrecut luni bune în China, am mai pierdut luni bune sau ani cât am fost la Petrolul și e greu. După aia își iau zborul și o să-i văd mai puțin. Cu tehnologia din ziua de azi e ușor să îi vezi zi de zi, dar nu e ca și cum aș fi acolo, cu ei", a spus Contra la conferința de presă.

Citește și: Atac la Andone? Declarații tari făcute înainte de Dinamo - CSU Craiova: "Noi avem un dezavantaj față de rivale!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vbga
vbga  •  18 Martie 2017, 14:15

Sigur,Contra,nu a verificat mesajele de pe whatsapp.

bufnila
bufnila  •  18 Martie 2017, 13:03

In traducere libera, vrea mai multi bani. Asta asa, ca sa nu ne mai facem iluzii cu declaratiile alea cand spun ca banii nu sunt pe primul loc.

andy_2008
andy_2008  •  18 Martie 2017, 11:52

Du te frate in Spania,ca esti Lacatus 2.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează