FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra îl vrea, Negoiţă, ba! Transferul care agită apele la Dinamo

Lazăr a ajuns la Dinamo în 2013, după o perioadă lungă în care a fost în litigiu cu Sportul Studenţesc
Lazăr a ajuns la Dinamo în 2013, după o perioadă lungă în care a fost în litigiu cu Sportul Studenţesc

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 00:00

"Guriţă" îşi doreşte revenirea la echipă a lui Valentin Lazăr, dar patronul lui Dinamo ține să îl vândă cu orice preţ din cauza problemelor comportamentale ale mijlocaşului.

Cosmin Contra nu este mulţumit de randamentul arătat de Claudiu Bumba, 23 de ani, în banda stângă şi i-a cerut patronului Ionuţ Negoiţă păstrarea lui Valentin Lazăr, 27 de ani, după întoarcerea acestuia din Qatar, împrumutul la Al Sailiya fiind la final.

"Guriţă" speră că Bumba se va ambiţiona suplimentar dacă va avea o concurenţă serioasă pe post, dar, din păcate pentru tehnicianul dinamovist, Negoiţă are altă părere.

Conform surselor Gazetei, finanţatorul de la RIN vrea să scape cu orice preţ de Lazăr din cauza problemelor de disciplină pe care le are mijlocaşul. Negoiţă le-a transmis deja celor din staff-ul managerial să îl vândă cu orice preţ, pentru a scăpa de el.

Nu mai e dorit în Qatar?

Cei de la Al Sailiya, echipa la care a fost împrumutat până acum Vali, nu par dispuși să mai achite 500.000 €. În iarnă, când qatarienii l-au luat pe Lazăr, au achitat 200.000 € şi au promis încă o jumătate de milion în cazul în care se va hotărî păstrarea definitivă a mijlocaşului. Acum, aceştia vor să achite mai puţin.

Deşi au fost deranjaţi de neseriozitatea arabilor, "câinii" au transmis echipei din Qatar că acceptă cu 100.000 €  mai puţin, cu condiţia ca banii să fie livraţi într-o singură tranşă.

Probleme de comportament

De ce nu mai e dorit mijlocașul în "haită"? Lazăr a avut mari probleme de disciplină mai ales în perioada în care Mircea Rednic antrena Dinamo.

S-a ajuns chiar până la momentul în care "Puriul" nu i-a permis mijlocaşului să se antreneze cu prima echipă, într-un final fiind împrumutat la Concordia Chiajna.

Ultima mostră de indisciplină a lui "Lăzărică" a fost în urmă cu o lună, când, într-o discuţie publică cu Harlem Gnohere, pe o platformă de socializare, dinamovistul a încheiat cu "Seara bună şi m*** Rednic!".

2goluri și 4 assist-uri în 10 meciuri a reuşit Lazăr pentru Al Sailiya

1.000.000 €e valoarea lui Lazăr în acest moment conform transfermarkt.de. În 2014 era cotat la 1.800.000 €

16.000 €pe lună câştigă Lazăr la Al Sailiya

Alte știri despre Dinamo:

Azi expiră termenul!

Astăzi expiră termenul limită impus de Ministerul Afacerilor Interne, prin Carmen Dan, celor de la ASC FC Dinamo, pentru a renunţa la orice drept de administrare a stadionului din Ştefan cel Mare.

Ministrul susţine că CNI poate investi într-o nouă arenă doar dacă societatea lui Nicolae Badea renunţă la drepturile de administrare.

Cealaltă tabără consideră că există alte căi legale pentru construcţia noii arene şi că ministerul face presiuni care nu sunt normale.

Îi îmbogăţeşte Nemec?

Dinamo îşi poate pierde cel mai bun atacant din lot, pe Adam Nemec. Conform surselor GSP.ro, slovacul a primit o ofertă de la o echipă de mijlocul clasamentului din Premier League, care ar fi dispusă să achite clubului alb-roşu 2.000.000 € în schimbul vârfului de 31 de ani: "E adevărat. Suntem la începutul negocierilor şi nu vrem încă să discutăm despre această ofertă. Aşa am convenit", a confirmat informaţia directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, pentru GSP.ro.

"Vom vorbi cu Teixeira!"

Dinamo vrea să se întărească serios pentru meciurile din Europa League şi se gândeşte la veteranul celor de la Astra, mijlocaşul Filipe Teixeira: "Normal că Teixeira este un jucător interesant pentru Dinamo. Vom vedea care sunt condiţiile unei eventuale mutări. Ştim că este pe final de contract. Vom vorbi despre asta la momentul oportun. Oricum, vrem să îi facem lui Contra o echipă competitivă şi să avem, pe cât posibil, lotul schiţat până se reuneşte echipa", a declarat directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, pentru GSP.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
onduku
onduku  •  27 Mai 2017, 01:25

L-ati dat pe 750 de mii, si de la Steaua cereati 2 bulioane. :))

zecs93
zecs93  •  26 Mai 2017, 16:33

sa stiti ca isi revenise cu Andone, iar Contra il va face super jucator, daca va da accelasi randamanet dinainte sa plece la CAMILARI atunci nu vom avea adversar in banda stanga !!!

1226707437448253
Bobe Marius  •  26 Mai 2017, 11:24

Mai are rost vreun comentariu? *** are mare nevoie de bani pentru a-i plati datoria de 2 milioane euro lui Badea plus cele 4 milioane la ANAF! Mai este si bancruta frauduloasa, prin care a iesit ilegal din insolventa, cercetata penal de DNA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează