FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI SF. GHEORGHE 1-0

Contra îşi felicită jucătorii după victoria 1-0 cu Sepsi: "Am dominat jocul" » Cu ce l-a surprins adversara

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 23:24

 Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a comentat victoria echipei sale cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-0, şi a declarat că este mulţumit de jocul elevilor săi.

"Sunt mulţumit de atitudine. Cred că am dominat jocul până la eliminarea lui Romera. Am avut multe acţiuni şi am ajuns uşor în faţa porţii. Totuşi, nu am avut limpezime în faţa careului şi am putut marca. Am vrut să dăm repede gol, dar nu s-a putut. Am fost puţin lenţi în preajma careului.

Sunt 3 puncte bune pentru că ne dau linişte pentru a pregăti şi mai bine jocul cu FC Voluntari, din etapa viitoare. Am avut ocazii multe şi am dominat. Am avut posesia şi am recuperat bine mingea. Sepsi e o echipă incomodă, s-a apărat cu 9 jucători în 30 de metri. Uneori s-a apărat sus şi ne-a surprins", a spus Contra la TV Dolce Sport.

Citeşte şi: Dinu i-a mitraliat pe dinamovişti după meciul cu Sepsi: "Unul dintre cele mai penibile meciuri din istoria echipei! Este mai bine că viitorul pare că nu există"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
vasy86le
vasy86le  •  22 August 2017, 11:01
Postat de dase pe 21 August 2017, 23:38

Nu am vazut meciul ,dar cu siguranța unul dintre Dinu sau Contra nu l-a vazut nici el. Dinu spune ca a fost cel mai penibil meci din istoria clubului,iar Contra ca i-a dominat pe Pepsi. Pe cine sa cred?

Crede-l pe Dinu, Contra vrea doar sa le dea incredere in ei.

vasy86le
vasy86le  •  22 August 2017, 11:00

Imi pare rau sa o spun, dar ma lua somnul uitandu-ma la acest meci, speram la mai mult pentru ca acesti jucatori pot mai mult, sper sa-si revina.

vicol_vali
vicol_vali  •  22 August 2017, 05:40

Sepsi au jucat bine. Bravo lor. Cred că de multă vreme Dinamo nu a mai avut brigadă adversă vocală pe Ștefan cel Mare. Care trebuie reconstruit fără pistă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează