FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra mai are de așteptat: când va putea fi folosită ultima achiziție a "câinilor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 08:52

Juan Albin, mijlocașul care e așteptat să revitalizeze jocul lui Dinamo, nu a fost în lot nici în meciul cu FC Botoșani de duminică seară, pierdut de "câini" cu 0-1.

Mult în urmă cu pregătira fizică, dar având și câteva kilograme în plus, fotbalistul a luat loc doar în lojă, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Juventus București din prima etapă. 

Mai mult ca sigur, Albin nu va prinde lotul nici în "blockbuster-ul" cu Athletic Bilbao de joi, având însă șanse să prindă câteva minute în duelul cu Viitorul de duminica viitoare. 

Dintre nou-veniții sosiți la Dinamo pe ultima sută de metri, doar Paul Anton a apărut în echipă, acesta fiind introdus în meciul cu FC Botoșani în minutul 67. Fostul căpitan al "câinilor" nu a avut însă vreo realizare cât timp a fost pe teren.

Fundașul grec Giorgos Katsikas a bifat al doilea meci în care a fost doar rezervă și pare că, deocamdată, mai are mult de muncit pentru a câștiga duelul pentru titularizare cu Marici.

Citește aici cronica partidei Dinamo - Botoșani, încheiată 0-1 

Contra a avut un jucător DEZASTRU! Cine a primit 2 și cum arată toate notele din Dinamo-Botoșani

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează