FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Contra n-a mai rezistat! A povestit ce s-a întâmplat la Dinamo: "Am vrut alți jucători, dar nu au venit! E greu când nu îl ai patron pe Gigi Becali"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 13:09

Cosmin Contra a reacționat după numeroasele critici primite pentru jocul prestat de Dinamo până la plecarea sa și a vorbit despre faptul că nu a putut face transferurile pe care le-a dorit.

Contra a adăugat că nu-și reproșează nimic din ceea ce a făcut la Dinamo și că atunci când nu ai un patron precum Gigi Becali, dispus să investească, e greu să faci performanță.

"Nu îmi reproşez nimic. Cred că toate achiziţiile făcute sunt jucători buni, jucători peste nivelul multora din România. Toate aceste achiziţii au fost făcute cu bugetul pe care l-am avut atunci la Dinamo. Am avut în vedere alţi jucători, dar nu au vrut să vină.

Dacă nu ai un patron ca Gigi Becali care să dea salarii mari şi bani pe transferuri, e greu. Singurul vinovat pentru rezultatele de anul ăsta am fost eu. Nu am dat vina pe nimeni altcineva", a spus Contra la TV Telekom Sport.

Contra a plecat de la Dinamo la finalul lunii septembrie, când a fost instalat pe banca echipei naționale, în calitate de selecționer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
luc11
luc11  •  26 Noiembrie 2017, 23:49

Pai principalul vinovat de situatia de acum este cuplul Contra, pai in afara de Salomao asta care parca ii incaltat invers, dar care poate dribla un advesar, restul achizitiilor au fost prafffff: parca-i aud cum ziceau : vom aduce cel mai bun jucator care a jucat vreodata in Romania, adica pe Albin, spaima sticlelor de vin.

calinescu_
calinescu_  •  26 Noiembrie 2017, 19:44

CEL MAI SLAB ANTRENOR DIN ISTORIA LUI DINAMO .....!!!!!!! CONTINUA SA MINTA CU NERUSINARE .....!!!!!! PAI ERIK S-A AUTOPROPUS ....!!!!! TUCUDEAN LA FEL ....!!! ANDREI MARC SI EL ....!!!! I-A AVUT LA CLUB PE NISTOR , PE BUMBA , PE BUSULADZICI SI CHIAR PE M POPESCU SI I-A DAT AFARA GRATIS ......!!!!! CU ASEMENEA JUCATORI DINAMO CASTIGA CAMPIONATUL LA PAS ....!!!!!

bazileon
bazileon  •  26 Noiembrie 2017, 18:45

Bai, prostea, emulul lui Becali: nu ti-e scarba de tine? De ce n-ai putut sa mai rezisti? Ca ai plecat *** *** de la Dinamo cand le era mai greu? De ce ai renuntat la cinci jucatori acceptabili si ai adus ***, pe Albin si pe expiratul de Bokila (pe care te suparasesi, (nu mai vorbeai cu el), mizerabile!!! N-o sa faci nici o isprava la nationala fiindca esti prost crescut si usor influentabil. Si nu uita cum si de ce ai plecat de la Dinamo ca jucator, hombre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează