FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 2 APRILIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Contra nu e impresionat de afirmațiile lui Reghecampf: "Voi îl credeți?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 20:05

Laurențiu Reghecampf a declarat înaintea meciului dintre Steaua și Dinamo, de duminica viitoare, că în cazul unei înfrângeri își va da demisia. Totuși, afirmația nu l-a convins pe tehnicianul dinamovist Cosmin Contra.

Enervat de înfrângerile suferite în ultimele meciuri contra lui Dinamo, Reghecampf a anunțat că își dă demisia în cazul în care Steaua nu se impune în duelul de duminică.

Totuși, Cosmin Contra este de părere că tehnicianul roș-albaștrilor urmărește doar să pună presiune pe fotbaliștii săi și că nu intenționează să plece de la echipă în cazul unui eșec.

" Voi l-ați crezut? A pus presiune pe jucători, vrea să-i motiveze", a fost reacția lui Contra la TV Digi Sport, când i-au fost transmise declarațiile lui Reghecampf.

Eu le-am transmis jucătorilor că pentru mine va fi ultimul meci! Eu nu mai suport să mă bată Dinamo! Vreau să văd o altă reacție, vreau să văd că jucătorii când intră pe teren își doresc să câștige un derby. Ăsta e mesajul pe care eu l-am transmis. Dacă pierdem se complică lucrurile Laurențiu Reghecampf

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Martie 2017, 01:22

Am impresia ca acest Contra o sa ajunga eroul stelistilor foarte curand (asta in cazul in care, bineinteles, se tine manelistul de cuvant si demisioneaza)

bazileon
bazileon  •  27 Martie 2017, 00:32

Eu inteleg din aceasta declaratie ca fie se lasa de fotbal, fie isi ia zilele. Sa speram ca MM si Gigi, fiecare cu argumentele sale, ii vor muta gandul. Dar mai intai sa piarda. Ceea ce-i dorim din tot sufletul.

martinpen
martinpen  •  26 Martie 2017, 21:05

Regeblat stie ca poate sa spuna orice, nu e dupa el. Daca vrea sa plece, are de achitat 1 milion... Ce nu stie el, e ca aceasta afirmatie ii va face pe unii jucatori sa il lase sa plece... Asa vor avea si ei alte sanse...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează