FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra pregătește o mutare radicală » Trece pe linie moartă un jucător cheie pentru a-i face loc lui Bokila

Cel mai bun sezon din cariera lui Bokila a fost 2013/2013, în tricoul Petrolului // FOTO: Alex Nicodim
Cel mai bun sezon din cariera lui Bokila a fost 2013/2013, în tricoul Petrolului // FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 10:43

Cosmin Contra va păstra același sistem de joc, dar a gândit o nouă strategie pentru a-i folosi atât pe Adam Nemec, cât și pe Bokila în același timp. Rivaldinho trece pe linie moartă.

Azi este deadline-ul pentru Jeremy Bokila. Managerii din Ștefan cel Mare așteaptă din Turcia hârtia pentru împrumutul atacantului de 28 de ani, de la Akhisarspor.

Cosmin Contra deja a regândit strategia special pentru congolez. Antrenorul "câinilor roșii" va păstra același sistem de joc, cu un singur vârf împins, Adam Nemec, iar Bokila va fi introdus în spatele acestuia, în linia de trei mijlocași ofensivi, spun surse din anturajul staff-ului tehnic.

Aceleași surse susțin că în acest caz Rivaldinho va fi trecut pe banca de rezerve, nefiind oricum printre preferații lui "Guriță". În cazul în care Nemec nu va avea o evoluție apreciată, Cosmin îl va urca pe Bokila în avanposturi, în locul lui Adam.  

A garantat pentru el

În vară, Cosmin Contra a fost foarte supărat pe Jeremy pentru că și-a dat acordul să vină la Dinamo și într-un final a ajuns la CFR, dar l-a iertat acum.

Mai mult decât atât, Cosmin le-ar fi garantat oamenilor din club că evoluțiile șterse de la Cluj nu se vor repeta și în Ștefan cel Mare, "Guriță" știind pe ce "butoane" să apese astfel încât Bokila să aibă din nou randamentul pe care l-a avut la Petrolul.

10.000 €pe lună va fi salariul lui Bokila la Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
calinescu_
calinescu_  •  04 Septembrie 2017, 18:42

RIVALDINIHO JUCATOR CHEIE ??????????? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) POATE LA FOTBAL PE PLAJA ....!!!!!

rinist
rinist  •  04 Septembrie 2017, 15:04
Postat de ultra_tei pe 04 Septembrie 2017, 12:49

Asta e "jurnalismul"

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  04 Septembrie 2017, 14:58

Mai degraba se pregateste Nemec sa plece...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează