FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra prevestește Apocalipsa la Dinamo: "Poate va pleca Negoiță și dispare echipa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 12:35

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă despre situația stadionului echipei sale și a spus că formația alb-roșie ar putea avea probleme foarte mari dacă nu va avea o arenă nouă.

"Viitorul lui Dinamo va fi unul sumbru fără stadion. Poate pe termen lung sau pe termen scurt. Dar echipa nu are viitor fără un stadion modern. Dacă nu se face o arenă nouă, asta poate influența în multe feluri. Poate că finanțatorul va pleca pentru că nu are rost să rămâi la un club fără viitor. Și va dispărea o nouă echipă de tradiție.

Dar dacă Badea, sau cine e de vină, doarme liniștit, e treaba lui. Mi se pare inacceptabil ca Guvernul să nu poată face un stadion din cauza unor războaie personale. Are de suferit un club de tradiție. Se pune umărul la distrugerea unui club mare", a spus Contra la conferința de presă, potrivit TV Dolce Sport.

Citește și: EXCLUSIV Ministerul și Negoiță au făcut planul B » Unde ar vrea să facă stadion pentru Dinamo și ce capacitate ar urma să aibă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
vasy86le
vasy86le  •  10 August 2017, 08:03

Savioala, o echipa care nu are propriul stadion, e o echipa fara identitatea, uita-te la marile cluburi din Europa,tin sa cred ca Steaua, Dinamo si Rapid sunt cluburi de traditie,cluburi care au facut istorie in Romania si Europa, stiu ca acum o bagati pe aia cu Dinamo se pragateste de nu stiu cati ani pt CL, dar nu uitati ca Dinamo a ajuns prima intr-o semifinala de CL, ca dupa revolutie nu s-a mai putut din cauza unor hoti, e partea a doua.Dinamo trebui sa aiba stadion,si daca nu profitam de aceasta oportunitate , probabil o sa mai dispara o echipa de traditie,poate pe unii va bucura, dar intr-o zi o sa ajungeti sa regretati asta.

vasy86le
vasy86le  •  10 August 2017, 07:53
Postat de Ucid Gratis pe 09 August 2017, 17:08

Din partea mea sa fie gata maine. Ce nu realizeaza Negoita este ca odata terminat si psd-ul dus de la putere chiria nu va mai fi de 1500 euro / meci cum este acum. Este un bun al statului si trebuie exploatat ca atare.

Nu stiu daca e 1500 euro, dar la halul in care arata stadionul nici nu cred ca ar trebui sa coste mai mult de 1500 euro chiria, sunt sigur ca dupa renovare/reconstructie chiria va fi mult mai mare.

vasy86le
vasy86le  •  10 August 2017, 07:51
Postat de Helen White pe 09 August 2017, 17:20

Va dati seama daca cersea Becali ca astia ce ieses ? Rinistii nu au un gram de demnitate .

Bai "inteligentule" Becali nu are cum sa cerseasca, daca avea adevarata Steaua si la stadionul ghencea exista un badea, la fel ar fi facut si jiji, dar cum voi ati pierdul tot ce tine de Steaua, nu aveti cum sa aveti pretentii la stadionul Ghencea, cel care urmeaza a fi renovat. Acum fii realist, de ce sa ratezi o astfel de opurtunitate? cine are de pierdut? Dinamo oricum va plati chirie, deci sunt niste bani acolo in fiecare luna si in plus, am fi o capitala normala, cu stadioane la standarde europene nu niste buncare comuniste.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează