FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA

Contra pune presiune pe Reghe: "Dacă se pretează la asta, înseamnă că n-am evoluat deloc" » Absență pentru meciul cu CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 10:40

Cosmin Contra a discutat despre meciul pe care Dinamo îl va susține mâine contra lui CS U Craiova. Nu a ocolit nici jocul dintre Gaz Metan și Steaua, unde dinamoviștii speră ca vicecampioana României să se impună. 

"Am încercat să lucrez cât mai mult tactic, să repar greșelile de la meciul cu Botoșani. Avem doar varianta victoriei cu CS U Craiova. Nu mă tem de nimic, deși sunt foarte periculoși pe contraatac.

Dacă vor avea ocaziile pe care Botoșani le-a avut, sunt sigur că nu ne vor ierta. Dar am pregătit bine meciul, vom câștiga. Îl cunosc pe Reghe, îl știu și pe Gigi, nu s-ar da la o parte.

Dacă se pretează în 2017 la aşa ceva, înseamnă că n-am evoluat deloc şi am rămas în urmă cu 20 de ani", a zis Cosmin Contra la conferința de presă. 

...absență în meciul cu CS U Craiova: "Brănescu este singurul indisponibil". 

...despre Genk - Astra 1-0: "Astra a avut jocul în mână, putea să se califice. E păcat. E adevărat, a fost un arbitraj puțin ciudat pentru echipa de acasă". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
965157786852203
Catalin Arhire  •  25 Februarie 2017, 00:28

Nu-mi doresc decat sa facem ceea ce a facut Dinamo , campionatul trecut , in meciurile cu Astra ! Atat si nimic mai mult ...

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Februarie 2017, 14:50

Forta CSU si Gaz Metan

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  24 Februarie 2017, 14:26

voi ati ramas demult in urma ba fitosule! te dai mare antrenor!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează