FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra, reușită importantă! A convins un superjucător să vină la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2017 00:00

Contra l-a convins pe fostul căpitan să revină în Ștefan cel Mare. Roș-albii au scăzut pretențiile în privința vânzării lui Lazăr.

"Câinii" se agită pe piața de transferuri. Roș-albii sunt aproape să realizeze prima mutare a sezonului. O revenire în "haită": Paul Anton. Fostul căpitan al dinamoviștilor își încheie aventura în Spania, la Getafe, iar Cosmin Contra l-a convins să se alăture echipei sale, măcar pe durata preliminariilor Europa League.

Închizătorul de 26 de ani este, în principiu, de acord cu această variantă, doar o mișcare de ultim moment din partea grupării din Liga Adelante putând să schimbe datele problemei.

Deși Getafe n-a făcut nicio propunere de a-l cumpăra pe Paul, Dinamo vrea 700.000 de euro pe el, o sumă considerabilă mai ales că mijlocașul n-a mai fost titular în primăvară.

Dinamo negociază și transferul definitiv al lui Vali Lazăr la Al Sailiya, în Qatar, în condițiile în care fotbalistul își dorește să continue acolo. Logic, la arabi câștigă în jur de 16.000 de euro pe lună, de 4 ori mai mult decât în țară.

Șefii lui Al Sailiya au transmis că iau în calcul transferul definitiv, după ce au plătit în iarnă 200.000 de euro pentru un împrumut, dar nu mai vor să achite 500.000 de euro, cum era vorba în ianuarie 2017, ci mai puțin.

"Plătiți 400.000 de euro într-o singură tranșă, atunci!", li s-a transmis de la București, iar acum se așteaptă un răspuns.

O săptămână

Ieri, li s-au transmis oferte concrete privind prelungirea contractelor lui Antun Palici, Claude Dielna și Jaime Penedo. Li s-a acordat termen o săptămână pentru a oferi un răspuns.

Pe lângă bonusuri mărite față de ultimul sezon, lui Palici i s-au oferit 11.000 de euro, lui Dielna 12.000 de euro și lui Penedo 7.500 de euro, salarii lunare.

Cu amendamentul că panamezului i s-a transmis că poate să meargă pe mai departe la echipa națională a țării sale, mai puțin acum, pe durata verii, când vor fi preliminariile Europa League.

"Suntem în negocieri cu qatarienii. Sunt discuții legate de modalitatea de plată. În contract, suma era 500.000 de euro. Eu unul m-aș mulțumi cu Lazăr în forma lui cea bună, pe care a avut-o înainte să plece"
Ionel Dănciulescu, la DigiSport

"Cei de la Getafe nu au plătit pentru Anton și sunt șanse mari ca acesta să revină la noi. Ar fi o lovitură să revină Paul. Din ce știu eu, și Contra mai are de luat bani de la Getafe"
Ionel Dănciulescu, la DigiSport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
radumatei
radumatei  •  25 Mai 2017, 14:40

Ce deceptie cumplita. Cind am citit "superjucator" am crezut ca e vorba de Nicky Mitea.

cainelup
cainelup  •  25 Mai 2017, 11:24

"un superjucător" ??!! - voi nu aveti simtul ridicolului. Cat despre Lazar, 16000 pe luna la arabi ... e super-subtire...

1716493408582631
Robert Szi  •  25 Mai 2017, 10:10
Postat de redbuldog pe 25 Mai 2017, 10:00

E absolut corect,cu acesti 2 fotbalisti,se ridica valoare compartimentelor,mai ales in plan ofensiv,Anton chiar daca este inchizator stie sa iasa cu mingea la picior,pe contratac si are un ,,sut'' bun de la distanta iar cu Lazarica in forma din toamna,dominam flancul drept,la orice meci din competitia interna si poate avea evolutii de remarcat prin Europa,oricum nici unul nu are corespondent de aceiasi valoare pe post ,din lotul actual,iar cota de piata le poate creste fie si pe termen scurt..

Lazar joaca pe flancul stang..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează